Ammatilliset suomen kielen koulutukset - suomea työpaikalle

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Ammatilliset suomen kielen koulutukset - suomea työpaikalle

Koulutuksessa kehitetään työtehtävien kielenkäyttötilanteissa tarvittavaa suullista ja kirjallista kielitaitoa, ammattisanastoa ja viestintävalmiuksia.

Tavoitteet ja hyödyt

Koulutus auttaa kehittämään työssä tarvittavaa ammatillista suomen kielen taitoa ja viestintävalmiuksia. Koulutuksessa tuetaan ammattisanaston omaksumista ja harjoitellaan työpaikan suullista ja kirjallista viestintää.

Kohderyhmä
Yritysten ja yhteisöjen ulkomaalaistaustaiset työntekijät, työssä olevat tai työelämään siirtymässä olevat aikuiset maahanmuuttajat, joilla on oman alan ammattitaito ja n. taitotason A2 suomen kielen taito.

Sisältö
Koulutuksen sisältö määritellään yhteistyössä opiskelijoiden, esimiesten ja työyhteisöjen kanssa organisaation tavoitteiden mukaisesti.

Opiskelun kohteena on työtehtäviin liittyvien kielenkäyttötilanteiden ammattisuomi, johon kuuluu mm.
- ammattisanasto
- suulliset ja kirjalliset viestintätilanteet työssä
- kielelliset viestintäongelmat ja niiden ratkaiseminen

Toteutus
Koulutus toteutetaan sopimuksen mukaan ja tavoitteista ja sisällöstä riippuen lähiopetuksena tai monimuoto-opetuksena. Monimuoto-opetukseen sisältyy lähiopetusta ja / tai ohjattua itseopiskelua työpaikalla verkkoavusteisesti sekä mahdollisuus työpaikkaohjaajan tutorointiin. Koulutus voidaan järjestää myös kokonaan etätoteutuksena. Tarvittaessa opiskelijoille pidetään lähtötason arviointi ja koulutuksen lopussa he saavat arvion suomen kielen taidostaan yleisen eurooppalaisen viitekehyksen mukaan tai heidät ohjataan yleisten kielitutkintojen suomen kielen testiin. yrityksen ja työyhteisön tarpeita vastaavasti.

Ajankohta
sopimuksen mukaan

Kesto
sopimuksen mukaan

Koulutuspaikka
Sopimuksen mukaan työpaikalla tai Taitotalon koulutustiloissa Helsingin Pitäjänmäellä.   

Ota yhteyttä/ pyydä tarjous.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ammatilliset suomen kielen koulutukset - suomea työpaikalle, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammatilliset suomen kielen koulutukset - suomea työpaikalle? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ammatilliset suomen kielen koulutukset - suomea työpaikalle täytä seuraavat tiedot: