Anniskelupassi verkossa

Taitotalo
Yhteenveto
n. 12 kuukautta
76,61 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 76,61 EUR)
   
Verkossa
Koulutus
Taitotalo

Anniskelupassi verkossa

Alkoholilain tunteminen osoitetaan ravintola-alan koulutusta tarjoavan oppilaitoksen antamalla todistuksella eli anniskelupassilla. Järjestämme Taitotalossa anniskelupassitestejä verkossa yksilöllisesti toteutettuna. Voit osallistua testiin mistä päin Suomea tahansa ja sopia joustavasti sinulle parhaan ajan. 

Järjestämme Taitotalossa anniskelupassitestejä verkossa yksilöllisesti toteutettuna. Voit osallistua testiin mistä päin Suomea tahansa ja sopia joustavasti sinulle parhaan ajan. 

Järjestämme Taitotalossa anniskelupassitestejä nyt myös verkossa yksilöllisesti toteutettuna. Voit osallistua testiin mistä päin Suomea tahansa ja sopia joustavasti testiin sinulle parhaan ajan. Osallistumalla verkossa järjestettyyn anniskelupassitestiin voit osoittaa alkoholilain tuntemisesi. Hyväksytysti suoritetusta testistä sinulle myönnetään ravintola-alan koulutusta tarjoavan oppilaitoksen antama todistus eli anniskelupassi. Testin hintaan kuuluu myös tunnukset Anniskelupassia jahtaamassa- peliin. Peli on toteutettu Seppo- pelialustalle, jossa voit pelillisin keinoin harjoitella testin aihealueita mobiililaitteella tai tietokoneella.

 

Anniskelupassitestissä osoitat anniskelusäännösten hallinnan alan koulutusta tarjoavan oppilaitoksen antamalla todistuksella eli anniskelupassilla. Anniskelupassi antaa pätevyyden toimia vastaavana hoitajana anniskelupaikoissa.​ Osoitat anniskelusäännösten hallinnan suorittamalla alkoholilain (1102/2017) 57 §:ssä ja 58 §:ssä tarkoitetun todistuksen eli anniskelupassin.​

Anniskelupaikan vastaavalla hoitajalla tai muulla tehtävään nimetyllä tulee olla alkoholilain tuntemista osoittava Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston hyväksymän mallin mukainen todistus. Henkilökuntaa koskevat säännökset eivät kuulu luvan myöntämisen edellytyksiin, mutta luvanhaltija vastaa lain velvoitteiden toteuttamisesta osana alkoholilain mukaista omavalvontasuunnitelmaa. Anniskelupaikassa tulee olla paikalla luvanhaltijan edustajana tämän määräämä vastaava hoitaja tai muu luvanhaltijan tähän tehtävään nimeämä, jos paikka on avoinna asiakkaille. Todistus myönnetään henkilölle, joka on suorittanut hyväksyttävästi alkoholilain ja sen valvonnan toimintatapojen tuntemista arvioivan kokeen. 

Toteutus

Anniskelupassitesti suoritetaan verkossa henkilökohtaisesti anniskelupassikouluttajan valvonnassa. Sinulla tulee olla tietokoneessa kamera, mikrofoni sekä Teams-sovellus käytettävänäsi. Lisäksi tarvitset testiin virallisen voimassa olevan, kuvallisen henkilöllisyystodistuksen ja rauhallisen tilan, jossa ei ole muita henkilöitä paikalla. Tarkemmat ohjeet saat ilmoittautumisen jälkeen. Testitilaisuuteen varataan aikaa 1 h ja saat tiedon koetuloksesta tilaisuuden lopuksi.​

Koe perustuu materiaaliin, joka löytyy Valviran kotisivuilta. Anniskelupassitestien kannalta oleellinen sisältö on ohjeen 1–3 luvuissa. Anniskeluluvan hakemiseen liittyviä kysymyksiä ei sisällytetä Taitotalon anniskelupassikokeeseen syksystä 2022 alkaen. 

Verkossa suoritetun kokeen voi suorittaa vain suomen kielellä. Kun olet ilmoittautunut, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme henkilökohtaisen ajan testin suorittamiseksi ja saat tunnukset Anniskelupassia jahtaamassa -peliin. Lähetämme samalle laskun anniskelupassitestistä. Lasku tulee olla maksettuna ennen anniskelupassitestin suorittamista.

Jos et läpäise testiä ensimmäisellä kerralla, saat uusintatestin alennettuun hintaan, 45€.  Kysy lisää uusintatestistä osoitteesta hans.tikkanen@taitotalo.fi

Henkilöllisyystodistukseksi hyväksytään seuraavat alkuperäiset, kuvalliset ja voimassa olevat asiakirjat:

 • suomalainen henkilökortti
 • suomalainen passi
 • suomalainen ajokortti ja mopokortti
 • suomalainen kuvallinen Kela-kortti
 • ulkomaalainen henkilökortti
 • ulkomaalainen passi
 • muukalaispassi (hyväksytään vain, jos siinä ei ole merkintää siitä, että asiakirjanhaltijan henkilöllisyyttä ei ole voitu luotettavasti todeta)
 • pakolaisen matkustusasiakirja (hyväksytään vain, jos siinä ei ole merkintää siitä, että asiakirjanhaltijan henkilöllisyyttä ei ole voitu luotettavasti todeta)
 • poliisin/rajavartiolaitoksen antama asiakirja, jossa on kopio passista, viranomaisen leima ja maininta siitä, että passi on toistaiseksi viranomaisen hallussa. Tätä asiakirjaa voi käyttää väliaikaisesti henkilöllisyytensä todistamiseen
 • maahanmuuttoviraston pakolaisille, turvapaikanhakijoille tai muille maahanmuuttajille myöntämä oleskelulupakortti tai oleskelukortti

Henkilöllisyyden todistamiseen eivät kelpaa

 • ulkomaalainen ajokortti ja mopokortti, kuvaton Kela-kortti, opiskelijakortti (kuvallisenakaan), bussilippu (kuvallisenakaan), kirjastokortti (kuvallisenakaan) tms.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Anniskelupassi verkossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Anniskelupassi verkossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Anniskelupassi verkossa täytä seuraavat tiedot: