Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Anniskelupassikoulutus ja -testi

Taitotalo
Yhteenveto
36,29 - 80,65 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 36,29 EUR, 80,65 EUR)
Koulutus
Helsinki
Alkavat koulutukset
Helsinki
36,29 EUR
18.2.2021
Taitotalo

Anniskelupassikoulutus ja -testi

Alkoholilain tunteminen osoitetaan ravintola-alan koulutusta tarjoavan oppilaitoksen antamalla todistuksella eli anniskelupassilla.

Anniskelupaikan vastaavalla hoitajalla tai muulla tehtävään nimetyllä henkilöllä tulee olla alkoholilain tuntemista osoittava Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston hyväksymän mallin mukainen todistus. Henkilökuntaa koskevat säännökset eivät kuulu luvan myöntämisen edellytyksiin, mutta luvanhaltija vastaa lain velvoitteiden toteuttamisesta osana alkoholilain 56 §:n mukaista omavalvontasuunnitelmaa. Anniskelupaikassa tulee olla paikalla luvanhaltijan edustajana tämän määräämä vastaava hoitaja tai muu luvanhaltijan tähän tehtävään nimeämä henkilö, jos paikka on avoinna asiakkaille.

Todistus myönnetään henkilölle, joka on suorittanut hyväksyttävästi alkoholilain ja sen valvonnan toimintatapojen tuntemista arvioivan kokeen. 

Toteutus:

Koulutus toteutetaan suomeksi yhden päivän mittaisena lähiopetuksena, jonka yhteydessä suoritetaan suomen-/ ruotsin- tai englanninkielinen anniskelupassitesti. Mikäli haluat suorittaa testin muulla kuin suomen kielellä ilmoita siitä etukäteen Taitotalon asiakaspalveluun. Koulutus ja testi perustuvat materiaaliin, joka löytyy Valviran kotisivuilta https://www.valvira.fi/alkoholi/anniskelu/anniskelupassi

 

Koulutusaika klo 9.00–15.00, pelkkä testi klo 14.00–15.00. Saavu paikalle vähintään 15 minuuttia ennen alkua (muista henkilöllisyystodistus). 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Anniskelupassikoulutus ja -testi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Anniskelupassikoulutus ja -testi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Anniskelupassikoulutus ja -testi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: