Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Artesaani, taideteollisuusalan perustutkinnon osa

Taitotalo
Yhteenveto
9.3.2021
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Artesaani, taideteollisuusalan perustutkinnon osa

Koulutuksen ajankohta 9.3.2021–10.9.2021

Opinnot voivat myös selvittää esimerkiksi uran vaihtoa miettivälle ajatuksia työstä – siitä, missä on hyvä ja missä tarvitsee lisää osaamista.

Koulutuksen käytyäsi voit toimia sisustusalalla tuotteiden suunnittelu- ja valmistustehtävissä, tilojen suunnittelu- ja rakentamistehtävissä, palvelujen suunnittelu- ja toteuttamistehtävissä, ohjaustoiminnassa, teollisessa tuotannossa, asiakaspalvelussa ja myyntityössä sekä korjaus-, rakentamis- ja huoltotehtävissä. Sisustusalan ammattilainen toimii yhteistyössä eri rakennus- ja suunnittelualan ammattilaisten kanssa itsenäisenä toimijana.

Sisältö

Koulutuksen sisältö muodostuu taideteollisuusalan perustutkinnon (artesaani) vaatimuksista, joita sovelletaan sinulle laadittavan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan.

Koulutuksen sisältö esimerkiksi

  • Työnhaku- ja opiskeluvalmennus
  • Sisustusrakentaminen
  • Sisustuspintakäsittely
  • Rakennuspiirustukset ja laskenta
  • Työturvallisuuskortti
  • Oman työn suunnittelu ja kannattavuuslaskenta
  • Yrittäjyyden perusteet
  • Asiakaspalvelu ja markkinointi
  • Tietotekniikka ja suunnitteluohjelmien hyödyntäminen
  • Yritysesittelyt ja yritysvierailut alan yrityksiin

Tutkintokoulutus

Koulutus on osa Taideteollisuusalan perustutkintoa ja se kestää noin 5 kuukautta. Valinnat suoritetaan hakemusten ja haastattelujen perusteella. Ammatilliseen koulutukseen valituille osallistujille laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen suorittamiseksi.

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin (klo 7.30–14.00).

Työelämässä tapahtuva työssäoppimisjakso suoritetaan eri sisustus-, rakennus- ja pintakäsittelyalan yrityksissä 17.5.–7.9.2021. Yrityksissä ja työmailla noudatetaan työharjoittelupaikan työaikoja. Harjoittelujakso edellyttää liikkumista pääkaupunkiseudulla.

Koulutukseen kuuluu lomajakso 14.5.2021 (1 pv).

Taideteollisuusalan perustutkinto on mahdollista suorittaa kokonaisuudessan tämän koulutuksen jälkeen oppisopimuksena työllistävässä yrityksessä.

Voit tutustua tutkinnon perusteisiin tarkemmin tästä.

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutus on tarkoitettu sisustusrakentamisesta kiinnostuneille 20 vuotta täyttäneille. Koulutus sopii erityisesti myynti- ja asiakaspalveluhenkisille sekä itsenäisestä työskentelystä kiinnostuneille henkilöille. Pintakäsittely- tai rakennusalan työkokemus on eduksi, mutta koulutus sopii myös ammatinvaihtajille, joilla on soveltuva aikaisempi työkokemus.

Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö.

Opiskelijamaksu

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelustamme Työlinjan koulutusneuvonnasta ma–pe klo 9–16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Hakeminen

Haku päättyy 14.2.2021.

Hae koulutukseen joko täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi  -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero (695304). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata  www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Artesaani, taideteollisuusalan perustutkinnon osa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Artesaani, taideteollisuusalan perustutkinnon osa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Artesaani, taideteollisuusalan perustutkinnon osa täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: