Aseptiikka ja tavanomaiset varotoimet välinehuoltotyössä -webinaari

Taitotalo
Yhteenveto
Koulutus toteutetaan kolmen tunnin Teams webinaarina
80 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 80 EUR)
24.5.2023
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Taitotalo

Aseptiikka ja tavanomaiset varotoimet välinehuoltotyössä -webinaari

Infektioiden torjunnan ammattilainen – tule opiskelemaan aseptiikkaa ja tavanomaisia varotoimia välinehuoltotyössä. Hoitoon liittyvistä infektioista suuri osa on estettävissä. Tärkeimpiä keinoja infektioiden estämiseksi ovat hyvä käsihygienia ja aseptinen työskentelytapa.

Hoitoon liittyvien infektioiden torjunta on osa potilasturvallista hoitoa. Koulutuksessa tutustut ajankohtaiseen tietoon hoitoon liittyvistä infektioista ja varmistat osaamisesi infektioiden torjunnassa omassa työssäsi. Perehdyt aseptiseen työskentelyyn ja tavanomaisiin varotoimiin, joita noudattamalla varmistetaan laadukkaat ja turvalliset hoitovälineet potilashoitoon. Koulutuksen aikana käymme keskustelua päivittäisen työn haastavista tilanteista infektioiden torjuntaan liittyen.

Koulutus antaa valmiuksia soveltaa infektioiden torjuntaa ja tavanomaisia varotoimia omassa päivittäisessä välinehuoltotyössä. Tavoitteena on lisätä ymmärrystä hoitoon liittyvistä infektioista sekä välinehuoltotyön merkityksestä osana potilasturvallista hoitoa.

Koulutuksesta hyötyvät

välinehuoltajat sekä välinehuollon työtehtävissä toimivat muut terveydenhuollon ammattilaiset.

Sisältö

Koulutus sisältää ajankohtaista tietoa hoitoon liittyvistä infektioista sekä välinehuollon tehtävästä infektioiden torjunnassa. Koulutuksessa perehdytään aseptiseen työskentelyyn sekä tavanomaisiin varotoimiin ja pohditaan infektioiden torjuntaan liittyviä haasteita päivittäisessä välinehuoltotyössä.

  • Hoitoon liittyvät infektiot ja infektioiden torjunnan merkitys välinehuoltotyössä
  • Aseptinen toiminta ja aseptinen omatunto
  • Hyvän käsihygienian toteuttaminen
  • Suojainten käyttö välinehuollossa ja tartuntateiden katkaisu
  • Pisto- ja viiltotapaturmien ennaltaehkäisy
  • Tartuntatautilaki ja rokotussuoja
  • Infektioiden torjuntaan liittyvät haasteelliset tilanteet välinehuoltotyössä

Toteutus

Koulutus toteutetaan kolmen tunnin Teams-webinaarina klo 13-16.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aseptiikka ja tavanomaiset varotoimet välinehuoltotyössä -webinaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aseptiikka ja tavanomaiset varotoimet välinehuoltotyössä -webinaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Aseptiikka ja tavanomaiset varotoimet välinehuoltotyössä -webinaari täytä seuraavat tiedot: