Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Automaation lähiverkkojen ylläpito ja toimintahäiriöiden selvittäminen

Taitotalo
Yhteenveto
2 päivää
1 020 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 020 EUR)
29.11.2022
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Automaation lähiverkkojen ylläpito ja toimintahäiriöiden selvittäminen

Automaatiojärjestelmien lähiverkot hallintaan ja toimintahäiriöt kuriin! Kurssilla opit verkon vikaselvityksen periaatteet, tavanomaisimpien häiriöiden syntymekanismit ja aiheuttajat. Kurssi sisältää luentoja sekä käytännön kytkentä- ja mittausharjoituksia.

Opit hallitsemaan automaatiojärjestelmissä käytettävien Ethernet- ja WLAN-lähiverkkojen rakenteen ja toiminnan sekä näiden verkkojen varmistustavat ja laitteiden merkityksen. Opit myös Profinet-järjestelmän rakenteen ja toiminnan, TCP/IP-perusteet sekä tekemään tyypilliset TCP/IP-yhteystestit laitteille. 

Ohjelmassa

  • Ethernet-verkko: perusteet, rakenne, laitteet, kaapelointi
  • langattomat lähiverkot WLAN: toiminta, liikennöinti, liittäminen
  • langaton instrumentointi
  • TCP/IP
  • Profinet
  • verkon ylläpito ja vianetsintä.
  • käyttöönottomittaukset ja dokumentointi

Koulutuksesta hyötyvät

automaation kunnossapito- ja käyttöönottohenkilöstö sekä suunnittelijat, jotka haluavat vahvistaa teollisuuden lähiverkkojen osaamistaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Automaation lähiverkkojen ylläpito ja toimintahäiriöiden selvittäminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Automaation lähiverkkojen ylläpito ja toimintahäiriöiden selvittäminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Automaation lähiverkkojen ylläpito ja toimintahäiriöiden selvittäminen täytä seuraavat tiedot: