Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Brändin rakentamisen verkkokurssi

Taitotalo
Yhteenveto
n. 3 kuukautta verkkokurssin aloittamisesta
290 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 290 EUR)
   
Verkossa
Koulutus
Taitotalo

Brändin rakentamisen verkkokurssi

Brändin tehtävä on kasvattaa myyntiä nyt ja tulevaisuudessa. Brändin rakentamisen näkökulmasta hyvä brändi päätyy ihmisten mieleen. Se herättää tunteita. Hyvä brändi on tärkeä ja tärkeys näkyy niin, että sitä ajatellaan ja siitä puhutaan yhteisöissä.

Kaikkihan me tiedämme, että brändi rakentuu oikeasti asiakaskohtaamisissa sen kautta, että ihmiset oikeasti kokevat, miltä tuotteesi tai palvelusi kuluttaminen tuntuu. Tietenkin kokemuksen täytyy olla linjassa sen mielikuvan kanssa, jota halutaan luoda ja ylläpitää. Se miten usein asiakkaasi suosittelee ystävälleen tuotetta tai palveluasi kertoo brändisi vahvuudesta.

Brändin rakentamisen verkkokurssi antaa sinulle perustan tuote- tai yritysbrändin rakentamiseen ja kehittämiseen. Brändin rakentamisen verkkokurssin sisältö muodostuu kuudesta osa-alueesta

  • Mikä brändi on?
  • Brändin ulottuvuudet ja kiinnekohdat
  • Brändi ja strategia
  • Viestinnällinen ja visuaalinen identiteetti
  • Brändin rakentaminen ja johtaminen organisaatiossa
  • Brändin arvon mittaaminen ja brändin arvo arjessa

Koulutus toteutetaan verkko-oppimisympäristössä oppimismateriaalin ja tehtävien avulla. Sinulla on hyvä olla mietittynä harjoittelucase, jossa sovellat teoriaa käytäntöön. Saat henkilökohtaiset tunnukset ilmoittautumisen jälkeen. Tunnukset ovat käytettävissäsi 3 kuukautta.

Koulutukseen sisältyy aloitus- ja päätöskeskustelu ohjaajan kanssa.

Verkkokurssin pedagoginen näkökulma on kokemuksellisessa oppimisessa. Koulutuksen pääpaino on brändin rakentemisen harjoittelussa. Harjoittelun tueksi käytät verkko-oppimismateriaalin teoriaosuuksia.

Koulutuksesta hyötyvät

markkinoinnissa sekä tuote- ja palvelukehityksessä työskentelevät, myös sinä, jota brändin rakentaminen kiinnostaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Brändin rakentamisen verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Brändin rakentamisen verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Brändin rakentamisen verkkokurssi täytä seuraavat tiedot: