Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Budjetointi, verkkokurssi

Taitotalo
Yhteenveto
200 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 200 EUR)
   
Verkossa
Koulutus
Taitotalo

Budjetointi, verkkokurssi

Uusille ilmoittautuneille verkkokurssi käynnistyy kesäkauden jälkeen elokuussa. Ilmoittautua voit myös kesä-heinäkuun aikana. 

Kurssin avulla opit ymmärtämään budjetoinnin perusteet ja merkityksen organisaation toiminnalle. Opit tekemään erilaisia osabudjetteja ja linkittämään osabudjetit pääbudjetteihin. Kurssin avulla opit budjetoinnin peruskäsitteet ja opit tekemään yleisimmät budjetit sekä ymmärrät eri budjettien väliset linkitykset. Kurssilla
opit käytännönläheisessä teoriaosuudessa budjetoinnin teoriaa. Kurssilla opit, miten budjetin voi luoda tyhjästä Excel-taulukosta.

Kurssilla saat myös käsityksen, miten budjetointia tehdään erikokoisissa yrityksissä. Kurssilla opit myös erilaisia budjetointimenetelmiä ja opit erilaisia budjetoinnin seurantaan liittyviä asioita sekä opit, että budjettipoikkeamiin on syytä reagoida nopeasti. Pääset harjoittelemaan eri budjettien tekoa ja voit katsoa tämän jälkeen heti tehtävien oikeat vastaukset. Kurssin lopuksi on verkkotentti, joka antaa vastaukset heti tentin tehtyäsi.

Ohjelmassa

 • Mitä budjetti on?
 • Mitä budjetointi on?
 • Budjetoinnin hyödyt
 • Budjetti sisäisen laskennan osana
 • Budjetointiprosessi vuositasolla
 • Budjettijärjestelmät
 • Budjetointimenetelmät
 • Budjetointitekniikat
 • Pää- ja osabudjettien laatiminen PK-yrityksessä
 • Budjettitarkkailu
 • Budjetoinnin kritiikki

Koulutuksesta hyötyvät

Henkilöt, jotka tekevät työssään budjetteja tai osallistuvat yrityksensä budjetointiprosessiin. Kurssi on rakennettu lähtökohtaisesti henkilöille, jotka eivät ole vielä tehneet budjetteja tai joilla on vähäinen kokemus budjettien teosta. Kokeneempanakin budjetoijana opit varmasti jotakin tästä kurssista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Budjetointi, verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Budjetointi, verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Budjetointi, verkkokurssi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: