🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Business Coaching

Taitotalo
Yhteenveto
n. 12 kuukautta
   
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Business Coaching

Business coaching on luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida asiakasta hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa. Coaching on prosessi, jossa coach auttaa asiakasta kehittämään ajatteluaan ja toimintaansa siten, että se tukee asiakasta saavuttamaan tavoitteensa.

Business coaching on maailmanlaajuisesti tunnettu ja tunnustettu menetelmä ja prosessi, jolla tuetaan liike-elämässä toimivien henkilöiden suoriutumiskykyä ja tavoiteorientoitunutta toimintaa. Coachauksen tavoitteena on asiakkaan ajattelun, ongelmaratkaisutaitojen ja suorituskyvyn kehittyminen. Monet yritykset ja organisaatiot tukevat henkilöstönsä kompetenssia ja innovaatiotaitoja tavoitteellisilla coaching-prosesseilla.


Coaching-prosessi on hyödyllinen kaikille työuran vaiheesta riippumatta

Coachingia voikin hyödyntää monella tavalla, esimerkiksi omien ammatillisten tavoitteiden kirkastamisessa.

Taitotalon asiantuntijoina työskentelee useita ammatticoacheja

Toteutamme sekä yksilö- että ryhmä- ja tiimicoachausta. Suosittelemme coachging-prosesseja, jotka ovat kestoltaan 3, 5 tai 10 coachauskertaa.

Ota yhteyttä ja keskustellaan, minkälainen coching-prosessi tukee parhaiten sinun tavoitteita

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Business Coaching, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Business Coaching? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Business Coaching täytä seuraavat tiedot: