Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Caverion Suomi Oy Kylmäasentajan Rekrykoulutus (703748)

Taitotalo
Yhteenveto
n. 4 kuukautta
16.3.2022
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Caverion Suomi Oy Kylmäasentajan Rekrykoulutus (703748)

RekryKoulutuksen tavoitteena on kouluttaa uusia kylmäasentajia alalle ja tarjota opiskelijoille mahdollisuus työllistyä Caverion Suomi Oy:lle ja hakeutua kylmäpätevyyden edellyttämään tutkintoon.

Valmiita kylmäosaajia on tällä hetkellä vaikea löytää. Kylmäalalla tullaan tarvitsemaan useita tuhansia uusia kylmäasentajia tulevina vuosina, sillä globaalit megatrendit vaikuttavat suuresti energia- ja kylmäalaan. Kylmäasentajan työtehtävät ovat erittäin monipuolisia. Ne sisältävät muun muassa sähköä, automaatiota, LVI:tä, tietotekniikkaa, IoT:a, etäyhteyksiä, rakentamista ja nikkarointia, ongelmanratkaisua, uudisasennusta, huoltoa ja korjausta. Kylmää on kaikkialla, muun muassa ruoan kylmäketjun osaset, kuten ruokakaupat, terminaalit, ravintolat, elintarvike- ja prosessiteollisuuslaitokset sekä jäähallit, toimistotalojen jäähdytykset, datakeskukset.   

1 opiskelija: Joensuu, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti, Mikkeli, Pori, Rovaniemi, Savonlinna, Seinäjoki, Turku, Vaasa

2 opiskelijaa: Kokkola, Pietarsaari, Tampere, Vantaa

Caverion Suomi Oy rekrytoi kylmäosaajia koko Suomen alueelta

Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen. Jokin teknisen alan peruskoulutus tai soveltuva työkokemus ja/tai osaaminen esimerkiksi harrastusten kautta ovat erittäin tärkeitä koulutuksen onnistuneen suorittamisen kannalta. Kylmäasentajan työssä B-ajokortti on välttämättömyys.
Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä voivat olla esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen.

Koulutuspaikka

Taitotalo, 00380 Helsinki sekä verkko-opiskeluympäristönä Taitoforum. Teoriaopiskelusta noin 70 % on verkko-opiskelua tai verkossa opiskelua.

Toteutus

Valinta RekryKoulutuksen haastatteluihin tehdään hakemusten perusteella. Haastatteluissa tunnistetaan hakijan ammattitaitoa, opiskeluvalmiuksia ja soveltuvuutta alalle. Koulutukseen valituille laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen sisältöjä ja kestoa ajatellen. Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena: lähiopetus (alustukset, luennot, harjoitukset ja oppimistehtävät), itseopiskelu ja työssäoppiminen. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin 8.00–15.00. Työssäoppiminen tapahtuu aidoissa Caverion Suomi Oy:n työtehtävissä arkisin 7.30–16.00. Haastatteluihin valitaan 40 opiskelijaa. Koulutukseen voidaan valita 20 opiskelijaa.

Koulutuksen alustava sisältö

Kylmätekniikan teoriakoulutus Taitotalon ammatillisen kouluttajan toimesta 35 pv ajan.

  • Kylmätekniikan tarpeellisuus
  • Kylmäjärjestelmät erilaisissa kohteissa
  • Kylmäjärjestelmien perusrakenteet
  • Kylmäkomponentit/putkistot/kylmäaineet ja niiden käsitteleminen
  • Kylmäprosessi ja termodynamiikan perusteet
  • Työturvallisuus kylmätekniikassa

Työssäoppiminen tapahtuu Caverionin kokeneiden kylmäasentajien tukemana vaihtelevissa asiakkuuksissa ja huoltokohteissa eri puolilla Suomea 40 pv ajan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hakeminen  

Haku koulutukseen päättyy 11.2.2022. Hakeminen tapahtuu oman työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 703748. Voit ilmoittaa hakulomakkeeseen toivomuksen mille paikkakunnalle/paikkakunnille olisit halukas työllistymään koulutuksen jälkeen.

Opiskelijamaksu

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. 

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat työlinjan koulutusneuvonnasta, 0295 020 702, klo 9.00–16.15.  ja www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Lisätietoja

Caverion Suomi Oy
Jonni Moislahti
040 180 6221
jonni.moislahti@caverion.com                     

Taitotalo
Harri Fränti
0500 884 455
harri.franti@taitotalo.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Caverion Suomi Oy Kylmäasentajan Rekrykoulutus (703748), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Caverion Suomi Oy Kylmäasentajan Rekrykoulutus (703748)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Caverion Suomi Oy Kylmäasentajan Rekrykoulutus (703748) täytä seuraavat tiedot: