Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Eläintenhoidon ammattitutkinto, osatutkinto Eläinavusteiset palvelut

Taitotalo
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
1.2.2021
   
Tilauksesta
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Eläintenhoidon ammattitutkinto, osatutkinto Eläinavusteiset palvelut

Tämän osatutkinnon suorittanut osaa toimia eläinten hyvinvoinnin ja koulutuksen asiantuntijana eläinavusteisissa palveluissa. Hän osaa valita eläinavusteiseen palveluun soveltuvat eläimet, kouluttaa ne eläinavusteiseen palveluun sekä käyttää näitä apuna toiminnassaan tai avustaessaan eläinavusteisessa terapiassa. Tutkinnon osan suorittaja osaa toimia työturvallisesti ja kaikkien osapuolien hyvinvoinnista huolehtien, sekä ymmärtää eläinavusteisten palveluiden periaatteet.

Tutkinnon rakenne

Koulutuksen sisältö vastaa eläintenhoidon ammattitutkinnon eläinten kouluttamisen osaamisalan Eläinavusteisissa palveluissa käytettävien eläinten kouluttaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen valinnaisen tutkinnon osan ammattitaitovaatimuksia.

Tutkinnon osan laajuus on 20 osaamispistettä.

Osatutkintokoulutus

Osatutkinto toteutetaan henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti. Aiemmin hankittu osaaminen (koulutus ja työkokemus) otetaan huomioon henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassa (HOKS).

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan tutkinnon sopivuus hakijalle sekä hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa. Tarvittava ammattitaito hankitaan lähi- ja etäopinnoilla, verkkokoulutuksella ja työssä oppien. Lähiopetus toteutetaan monimuoto-opiskeluna arkipäivisin klo 8.30 – 15. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta n. 6 päivää ja työssäoppimista 50-200h, mitkä määräytyvät henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan.

Sinulla tulee olla eläinavusteisen palvelualan työ- tai harjoittelupaikka. Opiskelija hankkii itse työssäoppimispaikan.

Osatutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen - yleensä noin 6 kk. Löydät täältä lisää tietoa tutkintokoulutuksesta.

Kenelle koulutus soveltuu?

Ammatinkuvan tuntemus ja motivaatio oman osaamisen kehittämiseen ovat edellytyksenä tämän tutkinnon osan opintoihin. Eläintenhoitajan työssä vaaditaan hyvä fyysinen terveys ja riittävä suomen kielen taito (taso B2).

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja osatutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet huomioiden. Suunnitelma osaamisalan tutkinnon osan suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan ja koulutuksen järjestäjän kesken.

Osatutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta. Suoraan osatutkintoon ilman valmistavaa koulutusta voi hakeutua, jos osaamista alalta on riittävästi.

Oppisopimuksessa henkilöllä tulee olla alan työpaikka tai oma alan yritys sekä vähintään 25 viikkotyötuntia. 

Ammatillisen osaamisen näyttöjen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Hakeutuminen

Koulutukseen hakeudutaan kolmessa vaiheessa 

Hakemus: Muista kirjoittaa hakemukseen sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi! 

Valintakartoitus: kaikki hakemuksen 15.9.2020 mennessä jättäneet henkilöt saavat sähköpostitse kutsun verkossa tehtävään valintakartoitukseen, joka tulee tehdä 15.10.2020 mennessä.

Haastattelu: Kutsu noin 15 minuutin haastatteluun (hakemusten ja valintakartoitusten perusteella) lähetetään 21.10.2020 mennessä. Haastattelut pidetään 26.10.-11.11.2020.

Opiskelijavalinnat: valintaan vaikuttavat hakemus, valintakartoitus sekä haastattelu. Kaikille kartoitukseen osallistuneille ilmoitetaan valintapäätös 16.11.2020 mennessä.

Opiskelijamaksu

Omaehtoisena koulutuksena 100 €. Katso lisää omaehtoisesta koulutuksesta täältä.

Oppisopimuksella 100 €. Katso lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Eläintenhoidon ammattitutkinto, osatutkinto Eläinavusteiset palvelut, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläintenhoidon ammattitutkinto, osatutkinto Eläinavusteiset palvelut? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Eläintenhoidon ammattitutkinto, osatutkinto Eläinavusteiset palvelut täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: