Esihenkilön talousosaaminen

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
3 x 3 tuntia tai sopimuksen mukaan
Kesto
3 x 3 tuntia tai sopimuksen mukaan
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Esihenkilön talousosaaminen

Taitotalo
Koulutuksen käynyt hahmottaa talouden merkityksen yritykselle, tunnistaa yrityksen taloudellisten laskelmien keskeisen sisällön ja osaa laskea tärkeimmät yrityksen suorituskyvystä kertovat tunnusluvut. Koulutus antaa hyvät valmiudet budjetin laatimiseen ja seurantaan sekä tiimin onnistumisen arviointiin.

Kysy lisää ja pyydä tarjous! Suunnitellaan yhdessä yrityksellesi sopiva kokonaisuus.

Koulutus tarjoaa osallistujille työkaluja yrityksen talouden ymmärtämiseen ja talousosaamisen kehittämiseen. Koulutuksen myötä muutkin kuin talouden ammattilaiset oppivat tuntemaan talouden käsitteitä ja löytämään yrityksen talousraporteista olennaisen tiedon sekä mahdolliset sudenkuopat. Koulutuksen käynyt tunnistaa tuloslaskelman, taseen ja kassavirtalaskelman keskeisen sisällön ja osaa arvioida yrityksen suorituskykyä niiden perusteella. Koulutuksessa opitaan laskemaan ja tulkitsemaan yritystalouden keskeisiä tunnuslukuja ja laatimaan tiimin tavoitteisiin perustuvia budjetteja.          

Ohjelmassa

Koulutuksen sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa yrityksen toiveet ja alakohtaiset erityispiirteet huomioiden.

Koulutuksessa voidaan käsitellä esimerkiksi seuraavia teemoja:

  • Yrityksen taloustavoitteet
  • Yrityksen talouden suunnittelu ja ohjaus
  • Yrityksen talousprosessi ja rahavirrat
  • Tuloslaskelma, tase ja kassavirtalaskelma
  • Budjetin laatiminen ja seuranta
  • Yrityksen kannattavuus, vakavaraisuus ja maksuvalmius
  • Yrityksen taloudellisen suorituskyvyn mittaaminen
  • Kannattavuus- ja kustannuslaskenta
  • Myyntiin, kustannuksiin ja tulokseen vaikuttaminen

Koulutuksesta hyötyvät

Koulutus soveltuu kaikille esihenkilön roolissa työskenteleville toimialasta riippumatta. Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta yrityksen taloushallinnosta. 

Toteutustapa ja -paikka

Koulutus toteutetaan asiakkaan kanssa sovitulla tavalla lähiopetuksena Taitotalossa tai asiakkaan tiloissa tai etäopetuksena Teamsin välityksellä. Halutuista teemoista voidaan myös laatia verkkokurssi.

Koulutuksen kesto

3 x 3 tuntia tai sopimuksen mukaan

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Esihenkilön talousosaaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Esihenkilön talousosaaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu