Esihenkilövalmennukset puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle

Taitotalo
Yhteenveto
Suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa
   
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Esihenkilövalmennukset puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle

Hyvä johtaminen on perusta yrityksen menestykselle. Esihenkilöllä on paljon vastuuta ja hänen pitää pystyä muokkaamaan toimintaansa työelämän muuttuvissa tilanteissa. Työssään esihenkilöllä on erilaisia rooleja ja häneltä vaaditaan monenlaista osaamista. Esihenkilön pitää ymmärtää ja hallita monia kokonaisuuksia.

Me Taitotalossa voimme olla apuna vahvistamassa yrityksenne esihenkilöiden osaamista. Tarvitsetteko kehittämistä toiminnan organisoinnin, prosessijohtamisen, muutosjohtamisen tai talouden johtamisen osaamisessa? Olisiko teillä tarvetta henkilöstön johtamisen eri osa-alueiden kehittämisessä? Esimerkiksi osaamisen johtamisen tai ehkä valmentavan johtamisen näkökulmasta. Työhyvinvoinnin johtaminen on myös tärkeää, koska hyvinvoiva työyhteisö on kaiken toiminnan perusta. Olisiko hyvä vahvistaa esihenkilöiden vuorovaikutusosaamista? Tai onko teillä jotain muuta kehittämistarvetta?

Aiheiden lisäksi myös valmennuksen toteutustavat ovat moninaiset, esimerkiksi vuorovaikutteiset workshopit, ytimekkäät tietoiskut, paikasta riippumattomat webinaarit tai kasvotusten tapahtuva ideointi innovointitilassa.

Jos kiinnostuit ja haluat keskustella esihenkilövalmennuksesta, ota yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Esihenkilövalmennukset puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Esihenkilövalmennukset puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Esihenkilövalmennukset puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle täytä seuraavat tiedot: