Hankinnan toteuttaminen

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
n. 36 kuukautta
Kesto
n. 36 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Hankinnan toteuttaminen

Taitotalo
Miten hankinnat kilpailutetaan? Miten menestyä sopimusneuvotteluissa? Millainen sopimus laaditaan? Näihin kysymyksiin etsitään ja löydetään vastauksia Taitotalon hankintakoulutusten osiossa hankinnan toteuttaminen.

Sisältö​

  • Kilpailuttaminen ja sopimukset​
  • Tarjouspyyntö/tarjous​
  • Sopimusneuvottelut​
  • Sisäinen ja ulkoinen yhteistyö ​
  • Toimittajahallinta​

Koulutuksesta hyötyvät​

Koulutus suunnattu pk-yritysten hankintatoimintaa suunnitteleville, toteuttaville ja kehittäville, jotka haluavat kehittää käytännön hankintatoimen osaamista ja kokonaisuuden hallintaa ja yhteistä ymmärrystä. Koulutus sopii myös hankinnan tehtäviin siirtyville, osana perehdytystä ja tukena työssä oppimisessa.  ​

Toteutus​

Koulutuksen kesto on 2 x 4 h etäkoulutuksena tai lähikoulutuksena Taitotalon tai asiakkaan tiloissa.​

Etäkoulutus toteutetaan Teamsissä hyödyntäen yhteiskehittämiseen soveltuvaa helppokäyttöistä alustaa​.

Toteutuksessa huomioidaan aina kohdeorganisaation toimiala ja osallistujien aikaisempi kokemus ja osaaminen. ​

Koulutuksessa rakennetaan yhteistä ymmärrystä hankinnan toteuttamisesta.  Keskeisessä roolissa ymmärryksen lisäämisessä ja oppimisessa ovat käytännön esimerkit, yhteiset keskustelut ja yhdessä tekeminen. ​

Koulutuksessa hyödynnetään erilaisia työkaluja ja malleja, kuten tarjousmalleja, sopimusmalleja ja prossin kuvaukseen sopivia menetelmiä.

 

Koulutuskertojen aikataulu

1. Kerta (4h)

-  Alustus aiheeseen hankinnan valmistelu, koulutuskokonaisuuden tavoitteet ja toteutus, käsiteltävän aiheen merkitys hankintojen kokonaisuudessa. (n.15 min)

-  Kilpailuttaminen, sopimukset, tarjouspyyntö ja tarjous (Teoriaa ja käytännön esimerkkejä, parhaiden käytäntöjen tunnistamista, keskustelua, omaan tarpeeseen sopivimpien sopimusmallien, työkalujen ja analysointimenetelmien tunnistaminen) 105 min

- Tauko (n.15 min)

- Aiheen jatkojalostamista, työkalujen ja mallien viemistä käytännön tasolle pienryhmätyöskentelynä erilaisia yhteiskehittämiseen soveltuvia menetelmiä ja työkaluja hyödyntäen + tulosten purku, kokemuksien ja oivallusten jakaminen (n. 85 min)

- Yhteenveto ja katsaus seuraavan kerran sisältöön (n. 20 min)

 

2. Kerta (4h)

- Katsaus ja kertaus edellisen kerran sisältöön, edellisestä kerrasta esille nousseiden kysymysten käsittely, koulutuskerran tavoitteet ja toteutus (n. 15 min)

- sopimusneuvottelut, yhteistyö, toimittajahallinta (Teoriaa ja käytännön esimerkkejä, parhaiden käytäntöjen ja työkalujen tunnistamista, keskustelua) n. 105 min

- Tauko (n.15 min)

- Työkalujen ja mallien viemistä käytännön tasolle pienryhmätyöskentelynä erilaisia yhteiskehittämiseen soveltuvia menetelmiä ja työkaluja hyödyntäen + tulosten purku, kokemuksien ja oivallusten jakaminen (n. 85 min)

- Yhteenveto (n. 20 min)

 

 

 

Kaikki hankintakoulutukset

Hankinnan tehtävät, tavoitteet ja organisointi
Hankinnan valmistelu
Riskit ja riskien hallinta hankinnoissa
Hankinnat ja talous
Hankinnan toteuttaminen
Hankinnan seuranta ja kehittäminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hankinnan toteuttaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hankinnan toteuttaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu