Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Helsingin ja Uudenmaan shp/ HUS Asvia rekrytoiva laitoshuoltajan koulutus (nro 693190)

Taitotalo
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Helsingin ja Uudenmaan shp/ HUS Asvia rekrytoiva laitoshuoltajan koulutus (nro 693190)

Koulutuksen ajankohta 5.10.2020 - 31.3.2021. Koulutuksen kesto on noin 6 kk.

 

Tavoitteena on kouluttaa laitoshuoltajia sairaalahuolto- ja laitoshygieniapalvelujen puhtaanapitotehtäviin. Koulutuksessa suoritetaan kaksi tutkinnon osaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta. Työssä on erityisen tärkeää itsenäinen ja vastuullinen työote, joustavuus ja asiakaspalvelutaidot. Koulutuksen ja tutkinnon osien suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä HUS Asvian laitoshuollon työtehtäviin (esim. sairaalat, terveysasemat ja seniorikeskukset).

 

Koulutuksen sisältö

Laitoshuoltopalvelut

  • puhtaanapidon perusteet
  • vuodehuoltotehtävät
  • ruokahuoltotehtävät

Laitoshygieniapalvelut

  • ylläpitosiivous
  • eristyshuoneen siivous
  • huoltohuonetehtävät

Siivousmenetelmät ja -välineet
Puhdistusaineet
Aseptisen siivouksen perusteet
Työssä tarvittavat siivouskoneet
Välinehuollon perusteet
Työturvallisuus ja ergonomia
Asiakaspalvelu ja työelämätaidot
Ensiavun perusteet EA1
Hygieniaosaamiskoulutus

Oppiminen tapahtuu pääosin lähiopiskeluna Taitotalossa arkisin klo 8.00 – 15.00. Tämän lisäksi opintoihin sisältyy ohjattua itseopiskelua sekä työssäoppimista.

 

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö. Koulutuksen suorittaminen edellyttää riittävää suomen kielen osaamista. Alalla toimiminen edellyttää hyvää terveyttä.

 

Opiskelijamaksu

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on sinulle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelustamme Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

 

Koulutukseen haku

Haku koulutukseen päättyy 24.8.2020.

 

Koulutukseen haetaan täyttämällä TE-palveluiden hakulomake.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi ja haussa oleva Työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero 693190 tai koulutuksen nimi). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi käymällä henkilökohtaisesti TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon.

 

Opiskelijavalinnat

Opiskelijavalinnat tehdään haastattelujen perusteella. Ryhmään valitaan enintään 20 opiskelijaa.

 

Valintatieto

Valintatiedon voit katsoa omilla verkkopankkitunnuksillasi opiskelijavalintojen jälkeen sähköisen asioinnin kautta (www.te-palvelut.fi -> sähköinen asiointi -> työvoimakoulutus -> koulutushakemusteni tilanne).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Helsingin ja Uudenmaan shp/ HUS Asvia rekrytoiva laitoshuoltajan koulutus (nro 693190), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Helsingin ja Uudenmaan shp/ HUS Asvia rekrytoiva laitoshuoltajan koulutus (nro 693190)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Helsingin ja Uudenmaan shp/ HUS Asvia rekrytoiva laitoshuoltajan koulutus (nro 693190) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: