Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Henkilöstö mukaan muutokseen

Taitotalo
Yhteenveto
780 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 780 EUR)
27.10.2021
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Henkilöstö mukaan muutokseen

Valmennuksesta hyötyvät kaikki muutoksissa mukana olevat, mutta erityisen tärkeä se on muutoksista vastuussa oleville, esimerkiksi johdolle, projektipäälliköille, esimiehille ja asiantuntijoille. 

Ohjelmassa 

  • Yksilöt muutoksessa; miten henkilöstö kokee muutokset yksilöinä ja miten meidän on huomioitava se muutoksen läpiviennissä?
  • Valmentava johtajuus; otamme kaikki henkilöstövoimavarat käyttöön. 
  • Osallistaminen muutoksessa. Teemme työtä yhdessä henkilöstön kanssa muutoksen läpiviemiseksi ja tavoitteiden juurtumiseksi. 
  • Motivointi ja sitouttaminen muutoksen aikana ja sen jälkeen. 

 

Valmennus toteutetaan vuoden 2021 aikana kaksi kertaa, kumpikin yhden päivän toteutuksena. Koulutus voidaan toteuttaa myös yhden yrityksen tai muun organisaation omalle henkilöstölle haluttuna ajankohtana. Kokonaishinta määritellään silloin erikseen.

 

Katso myös Taitotalon muu muutosjohtamisen tarjonta:

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstö mukaan muutokseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstö mukaan muutokseen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tehtäiskö hommat järkevästi?

Järkevöitä työn tekemistä – pienemmällä vaivalla enemmän aikaan. Keskity olennaiseen ja poista turha työ, niin huomaat nopeasti käännöksen parempaan.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstö mukaan muutokseen täytä seuraavat tiedot: