🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Henkilöstö mukaan muutokseen

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
780 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 780 EUR)
Koulutus
Helsinki

Alkavat koulutukset
Helsinki
780 EUR
14.4.2023

Helsinki
780 EUR
2.11.2023
Taitotalo

Henkilöstö mukaan muutokseen

Saat yhden päivän mittaisen työpajan aikana selkeän kuvan niistä menetelmistä ja työkaluista, joilla henkilöstö mm. osallistamalla motivoidaan mukaan muutokseen ja sitoutetaan toimimaan muutoksen jälkeen sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Saat valmiudet viedä oppimasi välittömästi omaan, roolisi mukaiseen arkeen.

Valmennuksesta hyötyvät kaikki muutoksissa mukana olevat, mutta erityisen tärkeä se on muutoksista vastuussa oleville, esimerkiksi johdolle, projektipäälliköille, esimiehille ja asiantuntijoille. 

Ohjelmassa 

  • Yksilöt muutoksessa; miten henkilöstö kokee muutokset yksilöinä ja miten meidän on huomioitava se muutoksen läpiviennissä?
  • Valmentava johtajuus; otamme kaikki henkilöstövoimavarat käyttöön. 
  • Osallistaminen muutoksessa. Teemme työtä yhdessä henkilöstön kanssa muutoksen läpiviemiseksi ja tavoitteiden juurtumiseksi. 
  • Motivointi ja sitouttaminen muutoksen aikana ja sen jälkeen. 

 

Valmennus toteutetaan kaksi kertaa vuodessa. Koulutus voidaan toteuttaa myös yhden yrityksen tai muun organisaation omalle henkilöstölle haluttuna ajankohtana. Kokonaishinta määritellään silloin erikseen.

 

Katso myös Taitotalon muu muutosjohtamisen tarjonta:

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstö mukaan muutokseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstö mukaan muutokseen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstö mukaan muutokseen täytä seuraavat tiedot: