Henkinen ensiapu ja traumatietoisuus

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Henkinen ensiapu ja traumatietoisuus

Maailma ja työelämä elävät yllättävien ja nopeiden muutosten keskellä. Elämässä voi tapahtua monenlaisia käänteitä, jotka koettelevat yksittäistä ihmistä tai kokonaisia (työ)yhteisöjä. Kriisi – ja traumatietoisuuden lisääminen auttaa työssäjaksamisessa sekä lisää koko työyhteisön työhyvinvointia ja –turvallisuutta.

Traumatietoisuus ja henkinen ensiapu osaksi organisaation osaamisperustaa

Vaikka erilaiset kriisit ovat luonnollinen osa elämää, jotkut niistä voivat aiheuttaa erilaista kuormitusta, joka vaikuttaa hyvinvointiin esim. taloudelliset tekijät, sairastumiset, menetykset, suru tai muut äkilliset järkyttävät tapahtumat. Kriisit voivat olla seurausta hyvin erilaisista elämään liittyvistä tapahtumista. 

Koulutus antaa valmiuksia ymmärtää kriisien merkitys osana ihmisen elämänkaarta sekä tunnistaa traumaattisten kriisien vaikutusta yksilöön. Koulutuksen jälkeen osallistuja osaa ohjata tarvittaessa traumatisoituneen henkilön ammattiavun piiriin, mutta myös ymmärtää inhimillisen kärsimyksen kuuluvan osaksi elämää.

Koulutus sisältää sopimuksen mukaan luentoa, reflektoivaa ryhmätyöskentelyä ja sekä työnohjauksellisia case-harjoitteita. Räätälöimme yrityksesi tarpeisiin sopivan koulutuskokonaisuuden.

Psykologinen turvallisuus auttaa toimivan vuorovaikutuksen kehittymistä suhteessa asiakkaaseen ja työyhteisöön.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkinen ensiapu ja traumatietoisuus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkinen ensiapu ja traumatietoisuus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkinen ensiapu ja traumatietoisuus täytä seuraavat tiedot: