Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hitsaajan pätevöintikoulutus

Taitotalo
Yhteenveto
n. 2-4 kk
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Hitsaajan pätevöintikoulutus

Koulutus on antaa valmiudet työskennellä hitsaajan tehtävissä. Voit hakeutua koulutukseen olit sitten vasta-alkaja alalla tai jo kokemusta hankkinut osaaja, joka haluaa päivittää osaamistaan. Osana koulutusta suoritetaan tulityö-, työturvallisuus ja ensiapukortit.

Ajankohta

Haastattelut Taitotalolla 3.1.2022. Valituksi tulleiden koulutus alkaa 4.1.2022.

Kesto 2–4 kk (tarkempi pituus määritellään opiskelijan aiemman osaamisen perusteella koulutuksen alussa).

Haku päättyy 21.12.2021. 

Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet työskennellä hitsaajan tehtävissä. Voit hakeutua koulutukseen olit sitten vasta-alkaja alalla tai jo kokemusta hankkinut osaaja, joka haluaa päivittää osaamistaan. Osana koulutusta suoritetaan tulityö-, työturvallisuus- ja ensiapukortit.

Kohderyhmä

Hitsauskoulutus sopii alasta kiinnostuneille ja alan työkokemusta omaaville. Maahanmuuttajilta vaaditaan riittävää suomen kielen taitoa.

Työssä edellytetään hyvää terveyttä.

Sisältö

Koulutus on suunnattu hitsaajille, jotka haluavat täydentää/päivittää osaamistaan. Lyhyen koulutuksen aikana suoritetaan töissä vaadittavat hitsaajan pätevyyskokeet puikko-, MIG/MAG-, TIG- tai kaasuhitsausprosessilla. Koulutuksen alkuvaiheessa tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jolloin myös määritellään koulutuksen tarkempi pituus.

Toteutus

Esivalinta suoritetaan hakemusten perusteella. Hakemusten pohjalta soveltuvat henkilöt kutsutaan haastatteluihin, joissa tarkempi soveltuvuus koulutukseen kartoitetaan. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista.

Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin klo 08.00–14.30.

Koulutuspaikka Taitotalo, Valimotie 8, Pitäjänmäki, Helsinki. 

Hakeminen

Hakeutuminen koulutukseen tapahtuu oman työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla https://www.te-palvelut.fi/ olevalla sähköisellä hakulomakkeella (hakusanana toimii koulutuksen URA-numero, joka on 702824). Internetin kautta lähetetty sähköinen hakemus ohjautuu automaattisesti opiskelijavalinnoista vastaavaan työ- ja elinkeinotoimistoon. Paperinen hakemus jätetään täytettynä oman alueen työ- ja elinkeinotoimistoon henkilökohtaisesti. Hakemusten käsittely ja opiskelijavalinnat tehdään työ- ja elinkeinotoimistossa. Toimisto ilmoittaa valinnoista kaikille hakijoille. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata https://www.te-palvelut.fi/ > Oma asiointi > koulutushakemus.

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9–16.15 numerosta 0295 020 702, Facebookissa: https://www.facebook.com/Koulutusneuvonta ja Chat-palvelussa ma-pe klo 9–16.00 https://www.te-palvelut.fi/fi/nain-asioit-kanssamme/te-palvelut/puhelinpalvelut/puhelin-koulutusneuvonta/.

Tutustu myös muihin Taitotalon työvoimahallinnon koulutuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hitsaajan pätevöintikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hitsaajan pätevöintikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hitsaajan pätevöintikoulutus täytä seuraavat tiedot: