Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Hitsaajan pätevöintikoulutus

Taitotalo
Yhteenveto
Sisältö ja kesto voivat vaihdella päivistä muutamaan viikkoon.
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Hitsaajan pätevöintikoulutus

Koulutus ylläpitää ja päivittää hitsaajan pätevyyshitsauksen osaamisen. Voit hakeutua koulutukseen, jos tarvitset vanhenevien pätevyyshitsauksien uusimisen tai pätevyyksien täydentämistä. Koulutus parantaa työllistymismahdollisuuksia ja vastaa osaavan työvoiman kysyntään työmarkkinoilla. Koulutus sisältä tulityö-, työturvallisuus- ja ensiapukortit.

Ajankohta

22.8.–16.12.2022 (jatkuva haku, eli voit hakea ja aloittaa koulutuksen missä vaiheessa tahansa, kunhan sinulle jää riittävästi aikaa opintojen suorittamiseen)

Koulutuksesta hyötyvät

Koulutus on suunnattu osaamistaan päivittäville tai täydentäville hitsaajille. Pätevöintikoulutus sopii jo alalla toimineille ja alan työkokemusta omaaville. Maahanmuuttajilta vaaditaan riittävää suomen kielen taitoa. Työssä edellytetään hyvää terveyttä.

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille.

Sisältö

Lyhyen koulutuksen aikana suoritetaan töissä vaadittavat hitsaajan pätevyyskokeet puikko-, MIG/MAG-, TIG- tai kaasuhitsausprosessilla. Koulutuksen alkuvaiheessa tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOPS), jolloin määritellään koulutuksen pituus. Koulutuksen sisältö ja pituus voivat vaihdella yksittäisistä päivistä muutamaan viikkoon henkilön tilanteesta riippuen.

Oppilaaksi valinta

Esivalinta suoritetaan hakemusten perusteella. Hakemusten pohjalta soveltuvat henkilöt kutsutaan haastatteluihin, joissa tarkempi soveltuvuus koulutukseen kartoitetaan. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua tai työssäoppimista. Lähiopetusta on arkipäivisin klo 8.30–15.00.

Koulutuspaikka

Taitotalo, Valimotie 8, Helsinki, Pitäjänmäki

Hakeminen

Hakeutuminen koulutukseen tapahtuu oman työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla https://www.te-palvelut.fi/ olevalla sähköisellä hakulomakkeella (hakusanana toimii koulutuksen URA-numero, joka on 707348). Internetin kautta lähetetty sähköinen hakemus ohjautuu automaattisesti opiskelijavalinnoista vastaavaan työ- ja elinkeinotoimistoon. Paperinen hakemus jätetään täytettynä oman alueen työ- ja elinkeinotoimistoon henkilökohtaisesti.

Hakemusten käsittely ja opiskelijavalinnat tehdään työ- ja elinkeinotoimistossa. Toimisto ilmoittaa valinnoista kaikille hakijoille. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata https://www.te-palvelut.fi/ > Oma asiointi > koulutushakemus.

Opiskelijamaksu

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9–16.15 numerosta 0295 020 702, Facebookissa  ja Chat-palvelussa ma–pe klo 9–16 .

Tutustu myös muihin Taitotalon työvoimahallinnon koulutuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hitsaajan pätevöintikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hitsaajan pätevöintikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hitsaajan pätevöintikoulutus täytä seuraavat tiedot: