Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hoiva-avustajakoulutus

Taitotalo
Yhteenveto
8 kuukautta
16.3.2020
suomi
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Hoiva-avustajakoulutus

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa hoiva-avustajia työelämän tarpeisiin. Koulutus on osa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, lähihoitaja ja on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Koulutuksen sisältö

Sisältö perustuu 1.8.2018 voimaan tulleisiin uusiin sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon, Lähihoitajan tutkinnon perusteisiin, joista suoritetaan yksi tutkinnon osa sekä yhteen valinnaiseen tutkinnon osaan, joka tukee hoiva-avustajan työtehtäviä:

  • Kasvun ja osallisuuden edistäminen, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto 
  • Valinnainen tutkinnon osa puhdistus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta

Koulutuksen toteutus

Koulutukseen sisältyy lähi- ja verkko-opiskelua, ohjattua etäopiskelua sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Koulutuksessa painottuu käytännön työn osaaminen ja kouluttajan ohjaus työpaikalla. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hoiva-avustajakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhanalaiset henkilöt, jotka soveltuvat hoitotyön tehtäviin. Hakijoilla tulee olla hyvä terveys (koulutus on SORA-lainsäädännön alaista koulutusta), riittävä fyysinen kunto ja riittävä suomen kielen taito (taso B1) sekä tietotekniset valmiudet. 

Koulutus mahdollistaa motivoituneille ja lähihoitajaksi soveltuville opiskelijoille jatko-opinnot sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon, lähihoitajan, koko tutkinnon suorittamiseen.

Kustannukset

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hoiva-avustajakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hoiva-avustajakoulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Aikaa työlle. Aikaa elämälle.

Laadukkaat ensiapukurssit ovat saatavilla nyt yhdistelmäkursseina. Opiskele osa verkossa ja osa lähiopetuksena, kun sinulle sopii.

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: