Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hoiva-avustajakoulutus (11 kk)

Taitotalo
Yhteenveto
n. 11 kuukautta
10.10.2022
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Hoiva-avustajakoulutus (11 kk)

Kouluttaudu hoiva-avustajaksi. Koulutus on osa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja). Se on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa hoiva-avustajia työelämän tarpeisiin. Kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhanalaiset henkilöt, jotka soveltuvat hoitotyön tehtäviin. Hakijoilla tulee olla hyvä terveys (koulutus on SORA-lainsäädännön alaista koulutusta), riittävä fyysinen kunto ja riittävä suomen kielen taito (taso B1) sekä tietotekniset valmiudet.

Koulutus mahdollistaa motivoituneille ja lähihoitajaksi soveltuville opiskelijoille jatko-opinnot koko sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon (lähihoitaja) suorittamiseen.

Koulutukseen valitaan noin 20 opiskelijaa. 

Sisältö

Sisältö perustuu 1.8.2022 voimaan tuleviin uusiin sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon (lähihoitaja) perusteisiin, joista suoritetaan kaksi tutkinnon osaa

  • Kasvun ja osallisuuden edistäminen, 25 osp 
  • Ikääntyvien osallisuuden edistäminen, 35 osp

Koulutukseen sisältyy lähi- ja verkko-opiskelua, ohjattua etäopiskelua sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Koulutuksessa painottuu käytännön työn osaaminen ja ohjaus työpaikalla. 

Loma-ajat 19.12.2022 – 1.1.2023 ja 17.7.2023 – 30.7.2023.

Hakeutuminen

Haku koulutukseen loppuu 31.8.2022.

Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä koulutushakemus työhallinnon internet-sivuilla www.tyomarkkinatori.fi > Henkilöasiakkaat > Haussa oleva työvoimakoulutus (kirjoita sanahaku kohtaan koulutuksen nimi tai numero 706889) tai jättämällä hakemuslomake TE-toimistoon tai Kuntakokeiluun. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa tai Kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.tyomarkkinatori.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus.  Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä voivat olla esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen.

Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten täytä hakemuksesi huolella. Kerro selkeästi perustelut koulutukseen hakeutumiselle. Hakemuksessa on tärkeää tuoda esille soveltuvuutta ja motivaatiota hoiva-avustajan tehtävään. Esivalinnan perusteella osa hakijoista kutsutaan kielikokeeseen 15.9.2022, mikäli äidinkieli ei ole suomi ja soveltuvuushaastatteluihin 22.9. – 23.9.2022. Lopulliset valinnat tehdään kieli- ja soveltuvuushaastatteluiden jälkeen.

Hinta

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja Kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse Koulutusneuvonnasta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Tutustu myös muihin Taitotalon työvoimahallinnon koulutuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hoiva-avustajakoulutus (11 kk), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hoiva-avustajakoulutus (11 kk)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hoiva-avustajakoulutus (11 kk) täytä seuraavat tiedot: