Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Hoiva-avustajakoulutus (11 kk)

Taitotalo
Yhteenveto
½ päivää
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Hoiva-avustajakoulutus (11 kk)

Koulutus on tarkoitettu

työttömille ja työttömyysuhanalaisille, jotka soveltuvat hoitotyöhön. Hakijoilla tulee olla hyvä terveys (koulutus on SORA-lainsäädännön alaista koulutusta), riittävä fyysinen kunto ja riittävä suomen kielen taito (taso B1) sekä tietotekniset valmiudet. 

Koulutus mahdollistaa motivoituneille ja lähihoitajaksi soveltuville opiskelijoille jatko-opinnot koko sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon, lähihoitaja, suorittamiseen.

Koulutukseen valitaan noin 20 opiskelijaa 

Sisältö

Sisältö perustuu 1.8.2018 voimaan tulleisiin, uusiin sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon, lähihoitaja, perusteisiin, joista suoritetaan kaksi tutkinnon osaa

  • Kasvun ja osallisuuden edistäminen, 25 osp 
  • Ikääntyvien osallisuuden edistäminen, 35 osp

Toteutus 

Koulutukseen sisältyy lähi- ja verkko-opiskelua, ohjattua etäopiskelua sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Koulutuksessa painottuu käytännön työn osaaminen ja ohjaus työpaikalla. 

Hakeutuminen

Haku 31.8.2021 mennessä työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 699021. 

Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten täytä hakemuksesi huolella. Kerro kerro selkeästi perustelut koulutukseen hakeutumiselle. Hakemuksessa on tärkeää tuoda esille soveltuvuutta ja motivaatiota hoiva-avustajan tehtävään. Esivalinnan perusteella osa hakijoista kutsutaan kielikokeeseen 15.9.2021, mikäli äidinkieli ei ole suomi, ja soveltuvuuskokeeseen 22.9.2021. Lopulliset valinnat tehdään kieli- ja soveltuvuuskokeiden jälkeen.

Hinta

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksenaikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta, Koulutusneuvonnasta ma–pe klo 9–16.15, numerosta 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hoiva-avustajakoulutus (11 kk), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hoiva-avustajakoulutus (11 kk)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hoiva-avustajakoulutus (11 kk) täytä seuraavat tiedot: