Höyryturbiinigeneraattorikoulutus

Taitotalo
Yhteenveto
2 päivää
1 100 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 100 EUR)
8.2.2024
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Höyryturbiinigeneraattorikoulutus

Kurssilla tutustut höyryturbiinin generaattorin rakenteeseen, generaattoriin liittyviin järjestelmiin, generaattorin käynnistykseen liittyviin valmisteluihin, generaattorin käynnistykseen, generaattorin käytönaikaiseen valvontaan, generaattorin pysäytyksen ja seisonta-ajan toimenpiteisiin. Revisio käydään läpi alusta uudelleenkäynnistykseen asti.

Kurssilla tutustut höyryturbiinin generaattorin rakenteeseen, generaattoriin liittyviin järjestelmiin, generaattorin käynnistykseen liittyviin valmisteluihin, generaattorin käynnistykseen, generaattorin käytönaikaiseen valvontaan, generaattorin pysäytyksen ja seisonta-ajan toimenpiteisiin. Generaattorin magnetointi ja suojaukset käydään läpi. Koulutuksessa kerrotaan generaattorin kunnonvalvonnasta, revisioiden suunnittelusta, tilauksesta, toteutuksesta ja revision jälkeisestä testauksista sekä revision jälkeistä generaattorin käynnistyksestä. 

Täysin uusi koulutus! 

Ohjelmassa

Ensimmäisen päivän ohjelmassa käsitellään höyryturbiinigeneraattorin rakennetta ja generaattoriin liittyviä järjestelmiä. Lisäksi ohjelmassa on magnetointi ja suojaukset sekä generaattorin käyttö.  

Kurssin toisena päivänä kerrotaan generaattorin kunnonvalvonnasta, revisioiden suunnittelusta, tilauksesta, toteutuksesta ja revision jälkeisestä testauksista sekä revision jälkeistä generaattorin käynnistyksestä. Kurssilla pääset kuulemaan parhaiden asiantuntijoiden luentoja höyryturbiini-generaattoreista sekä tapaamaan saman alan ihmisiä ympäri Suomen. Koulutuspaikkana toimii hotelli Rosendahl Tampereella, tule mukaan!

Koulutuksesta hyötyvät 

voimalaitosten ja generaattoreita huoltavien yrityksien

  • esimiehet 
  • mestarit 
  • päälliköt 
  • suunnittelijat 
  • sähköasentajat 
  • automaatioasentajat 
  • turbiinien operaattorit

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Höyryturbiinigeneraattorikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Höyryturbiinigeneraattorikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Höyryturbiinigeneraattorikoulutus täytä seuraavat tiedot: