Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Höyryturbiinin huolto

Taitotalo
Yhteenveto
2 päivää
1 100 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 100 EUR)
29.11.2022
   
Lähiopetus
Tampere
Koulutus
Taitotalo

Höyryturbiinin huolto

Kurssin käytyäsi pystyt suunnittelemaan, kilpailuttamaan, valvomaan ja toteuttamaan turbiinihuollot teknisesti ja taloudellisesti paremmin. Opit höyryturbiinin vikaantumismekanismit, vauriot ja kuinka vaurioita korjataan. Saat tietää höyryturbiinin häiriöiden tarkat selvitykset ja turbiinirevisioiden ajoituksen.

Koulutuksessa käsitellään höyryturbiinilaitoksen vikaantumista, vaurioita ja vaurioiden korjausta. Koulutus sisältää turbiinihuoltojen suunnittelua, kilpailutusta, toteutusta ja töiden valvontaa. Saat kuulla höyryturbiinien tarkastuksesta sekä esimerkkejä toteutetuista turbiinihuolloista. 

Kurssilla kuulet myös kokemuksia huoltojen toteutuksista toisissa voimalaitoksissa sekä pääset verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia muiden alalla työskentelevien kanssa. 

Koulutus järjestetään Tampereella hotelli Rosendahlissa hyvien kulkuyhteyksien päästä. Rosendahliin on helppo tulla niin junalla kuin omalla autollakin. Varaa paikkasi jo tänään! 

Ohjelmassa

  • rakenne- ja poikkileikkauskuvat
  • pikasulku- ja säätöventtiilit
  • esimerkkejä turbiinivaurioista
  • huoltojen tekeminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Höyryturbiinin huolto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Höyryturbiinin huolto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Höyryturbiinin huolto täytä seuraavat tiedot: