Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Höyryturbiinin jatkokurssi

Taitotalo
Yhteenveto
1 100 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 100 EUR)
9.2.2022
   
Lähiopetus
Tampere
Koulutus
Taitotalo

Höyryturbiinin jatkokurssi

Koulutuksessa käsitellään höyryturbiinilaitoksen vikaantumista, vaurioita ja vaurioiden korjausta. Koulutus sisältää turbiinihuoltojen suunnittelua, kilpailutusta, toteutusta ja töiden valvontaa. Saat kuulla höyryturbiinien tarkastuksesta sekä esimerkkejä toteutetuista turbiinihuolloista. 

Kurssilla kuulet myös kokemuksia huoltojen toteutuksista toisissa voimalaitoksissa sekä pääset verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia muiden alalla työskentelevien kanssa. 

Koulutus järjestetään Tampereella hotelli Rosendahlissa hyvien kulkuyhteyksien päästä. Rosendahliin on helppo tulla niin junalla kuin omalla autollakin. Varaa paikkasi jo tänään! 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Höyryturbiinin jatkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Höyryturbiinin jatkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Höyryturbiinin jatkokurssi täytä seuraavat tiedot: