Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Höyryturbiinin perusteet

Taitotalo
Yhteenveto
2 päivää
1 100 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 100 EUR)
4.10.2022
   
Lähiopetus
Tampere
Koulutus
Taitotalo

Höyryturbiinin perusteet

Kurssin jälkeen tunnet höyryturbiinin rakenteen, turbiiniin liittyvät järjestelmät, turbiinin käynnistykseen liittyvät valmistelut, höyryturbiinin käynnistyksen, turbiinin käytönaikaisen valvonnan, turbiinin pysäytyksen ja säilönnän.

Koulutuksen sisältö on täysin uudistettu.

Koulutuksessa käsitellään höyryturbiinin rakennetta ja turbiiniin liittyviä järjestelmiä. Ensimmäisen päivän ohjelmassa käsitellään lisäksi toimenpiteet ennen höyryturbiinin käynnistystä. Kurssin toisena päivänä siirrytään höyryturbiinin käynnistykseen ja käynnin aikaisiin toimenpiteisiin sekä viimeisenä höyryturbiinin pysäytykseen.

Kurssilla pääset kuulemaan parhaiden asiantuntijoiden luentoja höyryturbiinista sekä tapaamaan saman alan ihmisiä ympäri Suomen. Katso tarkempi ohjelma ylhäältä ja tule mukaan!

Koulutuksesta hyötyvät

voimalaitosten

  • esimiehet
  • mestarit
  • päälliköt
  • suunnittelijat
  • kokeneet asentajat
  • turbiinien operaattorit

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Höyryturbiinin perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Höyryturbiinin perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Höyryturbiinin perusteet täytä seuraavat tiedot: