Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

HR-asiantuntija, liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstöhallinnon osaamisala

Taitotalo
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

HR-asiantuntija, liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstöhallinnon osaamisala

Tutkinnon rakenne

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkintoon sisältyy yksi pakollinen tutkinnon osa (vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen) ja kaksi valinnaista tutkinnon osaa. Valinnaisiksi tutkinnon osiksi voit valita henkilöstöhallinnon osaamisalalla esimerkiksi henkilöstön osaamisen kehittämisen, hankintojen suunnittelun ja toteuttamisen, työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittämisen tai kehittämisprojektin suunnittelun ja toteuttamisen.

Tutkintokoulutuksen sisältö suunnitellaan yhdessä opiskelijan, työnantajan ja Taitotalon pääkouluttajan kanssa siten, että opiskelut tukevat osaamistarpeiden kehittämistä sekä yrityksen tavoiteasetannan toteutumista. Sisällöstä muodostuu näin henkilökohtainen opiskeluohjelma. Tyypillinen sisällön laajuus on 6-10 lähipäivää sekä opiskelijan kehittymistarpeiden mukaisesti itsenäistä opiskelua ja verkkokursseja. Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella, aikuiskoulutuksena. Katso osaamisalakohtaiset tutkinnon osat ePerusteista.

Tutkintokoulutus

Koulutukseen valitut opiskelijat suorittavat liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon henkilöstöhallinnon osaamisalan aikuiskoulutuksena. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvan aiempi osaaminen. Arvioitu suorittamisaika on noin yksi vuosi. Tutkinto on suoritettavissa myös ilman tutkintokoulutusta, jos henkilöllä on riittävä osaaminen hankittuna. 

Opiskelijaksi soveltuminen

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle, sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ja työpaikan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet huomioiden. Suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan, oppilaitoksen edustajan ja työnantajan kanssa. Tarvittava osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu. Työpaikalta nimetään opiskelijalle ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä vastuullinen työpaikkaohjaaja. Ammatillisen osaamisen näyttöjen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Opiskelijamaksu

  • Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen. Koulutuksen opiskelijamaksu on 250€. Katso lisää oppisopimuksesta.
  • Jos oppisopimusta ei voi solmia, voit suorittaa tutkinnon myös koulutussopimuksella, jolloin sinulla ei ole työsuhdetta työnantajaan. Koulutussopimuksen opiskelijamaksu on myös 250 €. 
  • Koulutus voidaan toteuttaa myös omaehtoisena koulutuksena, jolloin opiskelijamaksu on 650 €. Katso lisää omaehtoisesta koulutuksesta täältä.

Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta HR-asiantuntija, liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstöhallinnon osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR-asiantuntija, liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstöhallinnon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta HR-asiantuntija, liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstöhallinnon osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: