Huolinta ja kansainväliset kuljetukset

Taitotalo
Yhteenveto
n. 36 kuukautta
   
Helsinki, Verkossa
Koulutus
Taitotalo

Huolinta ja kansainväliset kuljetukset

Opit huolintaosaamisen kannalta tärkeät asiat: kuljetusmuodon valinnat, bookkauksen, reitityksen sekä tulkitsemaan rahditus- ja tilavuusehtoja. Lisäksi opit tulli- ja vakuutusasiat ja paljon terminologiaa.

Opit tällä kansainvälisen logistiikan kurssilla asioita, joiden tunteminen on tärkeää toimiessasi tehtävässäsi ja tehdessäsi yhteistyötä huolintaliikkeen tai esimerkiksi tullin kanssa.

  • Kuljetusmuodot: laiva, lento, maantie sekä junakuljetukset, reitit, rahditusperusteet ja tilavuusehdot. Opit lisäksi hoitamaan bookkaukset kuljetuksille taloudellisesti, eli aikaansaamaan vuosittaisia säästöjä yrityksellesi,sekä myös ekologisesti, eli pienentämään yrityksesi hiilijalanjälkeä.
  • Tulliasiat: erilaiset tulliluvat, CN-nimikkeistö ja tullipäätökset sekä verotus kansainvälisessä kaupassa.
  • Dokumentit ja maksutavat: laajennat osaamistasi erilaisista maksutavoista, joita käytetään kansainvälisessä kaupassa, kuten kauppalaskut, remburssit, CAD sekä erilaiset takaukset.
  • Sopimukset: huolintasopimuksen merkitys juridisesti, vastuut ja reklamaatiot.
  • Tavarakaupan vakuutukset: perusturvan ja täysturvan merkitys sekä erilaiset lisävakuutukset.
  • Terminologia: kansainvälisen logistiikan terminologia. Erilaiset lyhenteet, joita käytetään huolinta-alan ammattilaisten päivittäisessä työssä.

Räätälöimme koulutuksen yrityksenne tarpeiden mukaiseksi. Pyydä tarjous.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Huolinta ja kansainväliset kuljetukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Huolinta ja kansainväliset kuljetukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Huolinta ja kansainväliset kuljetukset täytä seuraavat tiedot: