Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Hydrauliikan putkistopassikoulutus

Taitotalo
Yhteenveto
730 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 730 EUR)
3.12.2020
   
Tilauksesta
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Hydrauliikan putkistopassikoulutus

Koulutuksen ensimmäisen päivän tarkoitus on varmistaa, että osallistuja osaa tehdä toimivan ja turvallisen hydrauliikkaputkiston. Koulutus alkaa putkiston mitoituksella ja päivän mittaan edetään kohti putkiston käyttöönottoa ja kunnonvalvontaa. Päivän päätteeksi pidetään teoriakoe, johon on varattu 1,5 tuntia.

Toisen päivän harjoittelua ja näyttökoetta varten jokaisen osallistujan aikaisempi osaaminen kartoitetaan. Aamupäivällä on mahdollista harjoitella putki- ja letkuasennelmien tekoa ja suorittaa näyttökoe vasta sen jälkeen. Jos osallistuja tekee työkseen em. asennelmia ja uskoo selviävänsä kokeesta ilman harjoittelua, voi hän suorittaa kokeen heti laitteisiin tutustumisen jälkeen.

Ilmoittautumisen yhteydessä olisi toivottavaa kertoa aikaisemmasta osaamisesta, jotta toisen päivän ohjelma saadaan suunniteltua mahdollisimman sujuvaksi. Ilmoittautumislomakkeen alaosassa on kohta, johon voit kirjoittaa lisätietoja.

Hydrauliikan putkistopassin saanut osaa tehdä hydrauliikan putkistoasennuksia luotettavasti, tehokkaasti ja turvallisesti. Passin saaminen edellyttää hyväksyttyä teoria- ja työkokeen suorittamista, jossa osoitetaan putkistoasennuksen perustaitojen hallintaa. Yhtenäinen koulutus ja osoitettu osaaminen nostaa asentajien ammattiaitoa ja siten myös alan arvostusta.

Putkistopassi on voimassa 5 vuotta ja sen myöntää Hydrauliikka- ja Pneumatiikkayhdistys yhdessä Kunnossapitoyhdistys Promaintin kanssa. Kurssin oppimateriaalina käytetään KP-Median julkaisemaa Hydrauliputkistot-kirjaa, joka on suunniteltu putkistopassikoulutuksen oppikirjaksi.

Koulutuksesta hyötyvät

hydrauliikka- ja voiteluputkistoja asentavat ja valmistavat sekä asennusvalvojat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hydrauliikan putkistopassikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hydrauliikan putkistopassikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hydrauliikan putkistopassikoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: