Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hygieniapassikoulutus ja testi

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
81 EUR + alv 24 % (yht. 100,44 EUR)
Lupa- ja korttikoulutukset
Helsinki
Alkavat koulutukset
Helsinki
5.3.2020  
81 EUR
9.4.2020  
81 EUR
14.5.2020  
81 EUR
Taitotalo

Hygieniapassikoulutus ja testi

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle riittävät tiedot, jotta hän kykenee osoittamaan Elintarvikelain (23/2006) 27 §:n vaatimusten mukaisen hygieniaosaamisensa. Koulutuksen jälkeen suoritetaan Ruokaviraston hygieniapassitesti.

Koulutuksen sisältö

Elintarvikehygieenisestä osaamisesta säädetään Euroopan Unionin yleisessä elintarvikehygienia-asetuksessa (852/2004/EU, liite I, osan A kohdan 4 alakohta e ja kohdan 5 alakohta d sekä liitteen II luvun 12 kohta 1), kansallisessa elintarvikelaissa (23/2006 muutoksineen) sekä Ruokaviraston määräyksessä hygieniaosaamisesta (1/2009).

Koulutuksen ja testin aihealueet ovat

  • Perusteet mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
  • Ruokamyrkytykset
  • Hygieeniset työskentelytavat
  • Henkilökohtainen hygienia
  • Puhtaanapito
  • Omavalvonta
  • Lainsäädäntö, viranomaiset

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan suomeksi yhden päivän mittaisena lähiopetuksena, jonka yhteydessä suoritetaan suomen kielinen hygieniapassitesti. Testin voi suorittaa myös ruotsin kielellä, ilmoita siitä etukäteen asiakaspalveluun.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hygieniapassikoulutus ja testi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Hygieniapassikoulutus ja testi on tarkoitettu elintarvikkeiden parissa työskenteleville henkilöille, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita ja joilla ei ole alan ammatillista tutkintoa. Koulutuksen jälkeen suoritetaan Ruokaviraston hygieniapassitesti.

Osallistujalla tulee olla koulutukseen ja testiin tullessaan mukanaan kuitti (myös sähköinen käy) etukäteen maksetusta maksusta. Yrityksen ollessa maksajana ei kuittia tarvita, yritystä laskutetaan tapahtuman jälkeen.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Toteutuksen hinta on 100€ (sis. alv 24%).

HUOM! Voit osallistua toteutuspäivinä myös pelkkään testiin – hinta 45€ (sis. alv 24%), kesto n. 1,5h, alkaen klo 14.00 (saavu paikalle viimeistään klo 13.45).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hygieniapassikoulutus ja testi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hygieniapassikoulutus ja testi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: