Hygieniapassikoulutus ja -testi yrityksille

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Hygieniapassikoulutus ja -testi yrityksille

Hygieniapassikoulutus ja -testi on tarkoitettu elintarvikkeiden parissa työskenteleville, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita. Koulutuksen jälkeen suoritetaan Ruokaviraston hygieniapassitesti. Pyydä tarjous yrityksellenne.

Järjestämme hygieniaosaamiskoulutuksia myös yritystoteutuksina Taitotalon tai asiakkaan tiloissa. Koulutuksen kesto ja toteutustapa sovitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Mahdollisuus muutaman tunnin koulutuksesta aina kokopäivän koulutuksiin niin etänä kuin lähikoulutuksenakin. Koulutuksen jälkeen pidetään hygieniapassitesti tai mahdollisesti myös pelkkä hygieniapassitesti asiakkaan tarpeen mukaan.

Hygieniaosaamiskoulutus antaa sinulle riittävät tiedot, jotta kykenet osoittamaan Elintarvikelain (23/2006) 27 §:n vaatimusten mukaisen hygieniaosaamisen. Koulutuksen jälkeen suoritetaan Ruokaviraston hygieniapassitesti. 

Koulutuksen sisältö

Elintarvikehygieenisestä osaamisesta säädetään Euroopan Unionin yleisessä elintarvikehygienia-asetuksessa (852/2004/EU, liite I, osan A kohdan 4 alakohta e ja kohdan 5 alakohta d sekä liitteen II luvun 12 kohta 1), kansallisessa elintarvikelaissa (23/2006 muutoksineen) sekä Ruokaviraston määräyksessä hygieniaosaamisesta (1/2009).

Koulutuksen ja testin aiheet

  • Perusteet mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
  • Ruokamyrkytykset
  • Hygieeniset työskentelytavat
  • Henkilökohtainen hygienia
  • Puhtaanapito
  • Omavalvonta
  • Lainsäädäntö, viranomaiset

Koulutus toteutetaan suomeksi asiakkaan kanssa sovitun keston mukaan, koulutusosio voidaan pitää myös etäopetuksena. Koulutuksen yhteydessä suoritetaan osallistujan läsnäoloa vaativa hygieniapassitesti. Testin voi suorittaa suomen kielen lisäksi myös ruotsin tai englannin kielellä. Koulutus ja testi perustuvat materiaaliin, joka löytyy Ruokaviraston kotisivuilta.

Hygieniapassikoulutukset ja -testit koronapandemian aikana

Järjestämme hygieniapassikoulutuksia sekä -testejä noudattaen viranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia. Kiinnitämme huomiota tavallista suurempiin turvaväleihin muun muassa koulutustiloissa. Noudatamme alueellisia viranomaisohjeita henkilömääristä, ja otamme yhteen koulutukseen/testiin normaalia vähemmän osallistujia. Koulutus- ja testitilanteisiin saattaa tulla muutoksia nopeallakin aikataululla, jos pääkaupunkiseudun koronatilanne muuttuu. Jokaiseen ilmoittautuneeseen ollaan erikseen yhteydessä sähköpostitse, jos ilmoittautumiseen tulee muutoksia. Huomiothan yrityksesi ajantasaisen koronaohjeistuksen ennen ilmoittautumista.

Koulutuksesta hyötyvät

Hygieniapassikoulutus ja -testi on tarkoitettu elintarvikkeiden parissa työskenteleville, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hygieniapassikoulutus ja -testi yrityksille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hygieniapassikoulutus ja -testi yrityksille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hygieniapassikoulutus ja -testi yrityksille täytä seuraavat tiedot: