Hyllyturvallisuus, perehdytys ja tarkastus

Taitotalo
Yhteenveto
n. 25 kuukautta
   
Helsinki
Koulutus

Video

Taitotalo

Hyllyturvallisuus, perehdytys ja tarkastus

Tarjoamme teille käytössänne olevaan kuormalavahyllystöön sekä varastotilojen tarkastamiseen perehdyttämistä. Perehdytys sisältää teoriakoulutuksen ja käytännön perehdytyksen varastonne tarkastamiseen. 

Hyllytarkastuksen perehdyttämiseen kuuluu

  • kuormalavahyllystön osien tarkastaminen
  • löydettyjen puutteiden ja vaurioiden kirjaaminen
  • toleranssien mittaaminen vaurioituneista osista ja vaurioituneiden osien luokittelu vaurioiden vakavuusluokittelun mukaisesti

Tarkastusperehdytys kalustoon suoritetaan standardin SFS-EN 15635 mukaisesti.

Tilaajalle toimitetaan kirjallinen materiaali ennen perehdytystä ja tarkastusperehdytyksen jälkeen tarkastusraportti. Perehdytys tehdään yhteistyössä tilaajan kanssa ja tilaajalla on mahdollisuus nimetä henkilöstöstään kaikki haluamansa henkilöt, jotka perehdytetään tekemään standardin SFS-EN 15635 mukaista tarkastusta sekä jatkuvaa turvallisuusvalvontaa trukki- ja varastokalusteille siitä annettujen suositusten mukaisesti. Standardit SFS-EN 15635/15512/15620/15629/13698-1.

Tarkastaja/perehdyttäjä on toiminut Suomessa Logyn varastokalusteklusterissa alusta lähtien. Hän tuntee alan ja tietää taustat turvallisuuden arvioinnille.

Olemme lisäksi tarkastaneet logistiikkatiloja sekä kouluttaneet sieltä käyttäjiä omavalvontaan vuosina 2015-2021.

Tarjoamme mielellämme tarkemman paketin, kun olemme saaneet teiltä alustavasti tiedon osallistujista. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hyllyturvallisuus, perehdytys ja tarkastus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hyllyturvallisuus, perehdytys ja tarkastus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hyllyturvallisuus, perehdytys ja tarkastus täytä seuraavat tiedot: