Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

ICT-Asiantuntija, tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto

Taitotalo
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

ICT-Asiantuntija, tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto.

Tutkinnon rakenne

Tutkinto muodostuu neljästä tutkinnon osasta.

Tutkinnon osat:
• Tietokonejärjestelmät, 30 osp
• Palvelinjärjestelmät, 40 osp
• Tietoverkon palvelut, 40 osp
• Ohjelmistojen asennus ja ylläpito, 40 osp

Tutkinnon perusteet

 

Tutkintokoulutus

Koulutus antaa sinulle pätevyyden mm. tietokonelaitteistojen, Windows 10 työasema- ja Windows Server 2016 palvelinympäristöjen suunnittelu-, asennus-, käyttöönotto- ja ylläpitotehtäviin sekä ohjelmistojen hallinnolliseen asennukseen ja konfigurointiin.

Microsoft MTA
• 98-368 Mobility and Device Fundamentals
• 98-365 Windows Server Administration Essentials
• 98-366 Windows Networking Essentials
• 98-367 Windows Security Essentials

F-Secure
• F-Secure Client Security & Policy Manager (PM/CS) technical training
• F-Secure Protection Service for Business (PSB) technical training

Hakeutumisvaiheessa tutkinnon suorittajan ammattitaito arvioidaan yksilöllisesti ja arvioinnin pohjalta laaditaan yhdessä hakijan kanssa suunnitelmat tarvittavan ammattitaidon hankkimiseksi ja tutkinnon suorittamiseksi.

Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti monimuoto-opiskeluna. Lähiopetusta on kolmena päivänä viikossa (pääosin ti - to) klo 9 – 16. Lähiopetuksen lisäksi koulutukseen kuuluu itseopiskelua. Opiskelussa hyödynnetään Microsoftin E-learning ja F-Securen Click How verkko-oppimisympäristöjä. Opiskelijoilla on mahdollisuus ladata käyttöönsä ilmaiseksi Microsoftin järjestelmiä harjoittelua varten.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto suoritetaan osoittamalla vaadittu ammattitaito koulutuksen aikana järjestettävissä tutkintotilaisuuksissa (4 tutkintotilaisuutta). Yksityiskohtaisempaa tietoa tutkinnon suorittamisesta annetaan valmistavan koulutuksen kuluessa.

Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinnon suorittaja osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa simuloiduissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat sekä tutkinnon suorittaja itse.

Tutkinnon suorittamispolku ja -aika ovat yksilöllisiä – keskimääräinen kesto noin 1 vuosi.
Opiskelijan aiemmin hankittu ammatillinen osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

 

Opiskelijaksi soveltuminen

Hakijalla tulee olla tietoteknistä kokemusta tai koulutusta Windows-ympäristöistä ja hyvä englannin kielen taito.

 

Opiskelijamaksu

Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto on osa kansallista tutkintojärjestelmää ja siitä säädetään opetus- ja kulttuuriministeriön asetuksella. Tutkinto on toisen asteen tutkinto, joka antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Tutkintokoulutuksen rahoittaa pääosin opetus- ja kulttuuriministeriö.

Koulutus voidaan toteuttaa:

  • Ammatillisena lisäkoulutuksena, jossa opiskelija maksaa opiskelumaksun itse 5 erässä, on työttömille 645 € ja työssäkäyville 1290 €. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Paikkoja on rajoitetusti.
  • Oppisopimuskoulutuksena: opiskelija tarvitsee työnantajan, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.
  • Yrityksen maksamasta koulutuksesta pyydä tarjous.

Microsoftin MTA pätevyyskokeiden kustannukset sisältyvät kurssiin.

 

Hakemusten pohjalta sovimme haastatteluista, jossa selvitämme valmiutesi tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun. Ilmoitamme opiskelijavalinnoista henkilökohtaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ICT-Asiantuntija, tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ICT-Asiantuntija, tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ICT-Asiantuntija, tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ota Adobe-ohjelmat haltuun!

Pienryhmäkoulutukset lähi- tai etäopetuksena. Mm. InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat ja värinhallinta. Myös räätälöitynä tarpeesi mukaan!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: