Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja huolto koulutus (nro 699883)

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja huolto koulutus (nro 699883)

Koulutukseen valittavan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö. Koulutus on tarkoitettu ilmanvaihdon ammatista kiinnostuneille sekä alalla jo työskennelleille, jotka haluavat täydentää ja päivittää osaamistaan. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa (väh. B1.1), työssä tarvittavaa fyysistä kuntoa ja mielellään B-luokan ajokorttia.

Koulutuksen sisällössä painotetaan kokonaisuuksien hallintaa, teknisten järjestelmien ymmärtämistä, työturvallisuutta, asiakaskeskeisyyttä ja ympäristönsuojelunäkökohtia kaikilla osa-alueilla, sekä tietotekniikan hyödyntämistä työssä. Koulutukseen sisältyy myös työnhakuvalmennusta.

Ilmanvaihtoalalla on hyvät työllisyysnäkymät jatkuvasti kasvavien rakennusteknisten vaatimusten takia. Ala tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia erikoistua muun muassa mittaukseen ja tasapainotukseen, puhdistukseen tai vaikka iv-koneiden huoltoon.

Ohjelmassa

  • IV-koneiden huoltaminen
  • IV-järjestelmien puhdistaminen
  • Ilmamäärien mittaus ja tasapainotus
  • LVI-huoltopalveluiden tuottaminen
  • Tulityökortti
  • Työturvakortti
  • Hätäensiapu
  • Työssäoppiminen

Toteutus

Koulutukseen valituille laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen suorittamiseksi. Tarkka sisältö ja kestoaika määräytyvät henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, joka toteutetaan arkipäivisin kello 7.30–14.30.

Koulutus on suunniteltu ajalle 13.9.2021–31.3.2022. 

Talotekniikan perustutkinto on mahdollista suorittaa kokonaisuudessaan tämän koulutuksen jälkeen oppisopimuksella työllistävässä yrityksessä.

Koulutuspaikkana on Taitotalo, Strömberginkuja 3, Pitäjänmäki, Helsinki.

Koulutukseen haku

Haku koulutukseen päättyy 19.8.2021.

Koulutusvalinnat järjestetään kahdessa vaiheessa. Ensin tehdään esivalinta hakemusten perusteella ja sen jälkeen lopullinen valinta haastattelujen perusteella.

Koulutukseen haetaan täyttämällä TE-palveluiden hakulomake.
Muista perustella hakemuksesi hyvin! Esivalinta tehdään TE-toimiston hakemuksessa annettujen tietojen perusteella.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi ja haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero 699883 tai koulutuksen nimi). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi käymällä henkilökohtaisesti TE-toimistossa tai kuntakokeilun toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon tai kuntakokeiluun.

Valintatieto

Valintatiedon voit katsoa omilla verkkopankkitunnuksillasi koulutusvalintojen jälkeen sähköisen asioinnin kautta (www.te-palvelut.fi -> sähköinen asiointi -> työvoimakoulutus -> koulutushakemusteni tilanne).

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse KOULUTUSNEUVONTA p. 0295 020 702, ma-pe klo 9-16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta
 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja huolto koulutus (nro 699883), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja huolto koulutus (nro 699883)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja huolto koulutus (nro 699883) täytä seuraavat tiedot: