Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto (nro 705608)

Taitotalo
Yhteenveto
n. 12 kuukautta
26.9.2022
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto (nro 705608)

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat työllistyvät isännöintialalle ja suorittavat isännöinnin ammattitutkinnon tai osia siitä. Koulutukseen osallistuja saa valmiudet hoitaa monipuolisia isännöinnin työtehtäviä liittyen asiakaspalveluun, hallintoon, talouteen sekä kiinteistön tekniikkaan. Hae mukaan te-palvelut.fi kautta 4.8.22 mennessä.

Koulutuksen ajankohta on 26.9.2022 – 15.9.2023, ja kesto 12 kuukautta.

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat työllistyvät isännöintialalle ja suorittavat isännöinnin ammattitutkinnon tai osia siitä. Kokotutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta. Tutkinnon osien sisältö ja edellytykset käydään tarkemmin läpi koulutukseen valittujen opiskelijoiden kanssa.

Isännöinnin ammattitutkinnossa ammattitaito osoitetaan ja arvioidaan isännöinnin käytännön työtehtävissä, joita ovat esimerkiksi asunto-osakeyhtiön-, vuokratalon tai toimitilojen isännöinti.

Sisältö

Opinnot Taitotalossa sisältävät mm. seuraavia aihealueita:

  • Kiinteistöalan toimintaympäristö 
  • Lainsäädäntö (asunto-osakeyhtiölaki, asuinhuoneistonvuokralaki, liikehuoneistonvuokralaki)
  • Asiakaspalvelu, viestintä ja vuorovaikutus
  • Toimisto- ja tietotekniikka, sosiaalinen media, tietoturva
  • Kiinteistön tekninen elinkaari (uudiskohteiden vastaanotto, kuntoarviot, korjaushankkeiden käynnistäminen ja läpivieminen)
  • Taloushallinto (yleiset lait ja asetukset, tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen laatiminen, taloyhtiöiden ostolaskutus)

Koulutukseen kuuluu olennaisena osana työssä oppiminen, joka on alan käytännön tehtävien oppimista isännöintitoimistoissa. Koulutuksen alussa opiskelijat hankkivat työssäoppimispaikan itse, tarvittaessa kouluttaja auttaa paikan hakemisessa.

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin klo 9.00–16.00. Lähipäivään sisältyy 7 oppituntia. Työssäoppimisjaksolla noudatetaan työpaikan normaaleja työaikoja.

Opiskelijaksi soveltuminen

Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö.

Hakijoilta toivotaan soveltuvaa kaupallisen tai teknisen alan pohjakoulutusta tai työkokemusta alalta. Isännöintialalla toimiminen edellyttää hyvää yhteistyö-, vuorovaikutus- ja päätöksentekokykyä, erittäin hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (C1.1) sekä aitoa kiinnostusta alan tehtäviin. Lisäksi hakijalla on suotavaa olla ajokortti, ajatellen isännöitsijän työtehtävien sujuvaa suorittamista.
Ryhmään valitaan 23 osallistujaa.

Opiskelijamaksu

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma–pe klo 9–16.15 numerosta 0295 020 702. Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa: www.facebook.com/koulutusneuvonta tai nettisivuilta: https://www.te-palvelut.fi/nain-asioit-kanssamme/te-palvelut/puhelinpalvelut/puhelin-koulutusneuvonta, jossa chat-palvelu ma-pe 9-16.

TE-palvelun tai kuntakokeilun asiakkaana sinulla voi olla mahdollisuus hakea työttömyysetuutta omaehtoisiin opintoihin. Jos harkitset opintojen tukemista työttömyysetuudella, ota yhteys TE-toimiston vastuuvirkailijaasi tai kunnan omavalmentajaan.

Koulutukseen haku

Koulutukseen haku päättyy 4.8.2022

Koulutukseen haetaan täyttämällä TE-palveluiden hakulomake.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi  --> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 705608). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa/kuntakokeilun toimispisteessä ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon tai Kuntakokeilun toimipisteeseen.

Opiskelijavalinnat

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. 

Valintatieto

Valintojen etenemistä voit seurata koulutusvalintojen jälkeen sähköisen asioinnin kautta (www.te-palvelut.fi--> sähköinen asiointi --> työvoimakoulutus --> koulutushakemusteni tilanne).

Tutustu myös muihin Taitotalon työvoimahallinnon koulutuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto (nro 705608), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto (nro 705608)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto (nro 705608) täytä seuraavat tiedot: