Isännöitsijä, isännöinnin erikoisammattitutkinto

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
n. 12 kuukautta
Hinta
200 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 200 EUR)
Kesto
n. 12 kuukautta
Hinta
200 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 200 EUR)
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Isännöitsijä, isännöinnin erikoisammattitutkinto

Taitotalo
Tutkinnon suoritettuasi osaat vastata kokonaisvaltaisesti kiinteistökohteiden toiminnasta ja kehittämisestä. Osaat johtaa kiinteistökohteen hallintoa, taloutta sekä teknistä elinkaarta tavoitteellisesti. Osallistuminen edellyttää alan työpaikkaa. Tutustu tarkemmin ja hae mukaan 2.1.2024 mennessä!

Koulutus alkaa 29.1.2024. Opintojen kesto on noin 12 kuukautta.

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan tutkinnon sopivuus sinulle sekä ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteesi.  Arviointien pohjalta tehdään suunnitelmat tutkinnon suorittamiseksi ja tarpeellisen ammattitaidon hankkimiseksi.

Koulutus toteutetaan pääosin verkko-opiskeluna Teams-yhteyden kautta ja etätyöskentelynä. Jos sinulla on jo tutkinnon perusteiden mukainen osaaminen, sinut voidaan ohjata suoraan näyttöihin eli sinun ei tarvitse osallistua opetuspäiviin.

Koulutukseen kuuluu olennaisena osana työssä oppiminen omalla työpaikalla. Isännöinnin erikoisammattitutkinnossa ammattitaito osoitetaan ja arvioidaan isännöinnin käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Tutkinnon rakenne

Isännöinnin erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä, ja se koostuu kahdesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakolliset osat

  • Asiakaskokemuksen tuottaminen ja palveluverkoston hallinta, 60 osp
  • Tavoitteellinen kiinteistöjohtaminen, 60os.

Valinnaiset osat, joista on valittava yksi

  • Kehittämissuunnitelma isännöinnistä, 60 osp
  • Toimiminen isännöitsijänä vaativassa korjaushankkeessa, 60 osp

Tutustu tarkemmin tutkinnon perusteisiin tästä.

Koulutuksen verkko-opetusjaksot

Aloituspäivä lähiopetuksena Taitotalossa: 29.1.2024

Verkko-opetusjaksot: 29.2 - 1.3.2024, 30. - 31.5.2024, 15. - 16.8.2024, 3. - 4.10.2024, 14.2.2025

Verkko-opetus toteutetaan kahden päivän jaksoissa. Koulutuspäiviä on yhteensä 10. Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että osoitat hallitsevasi tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä. 

Lisäksi sinulla on koulutuksen aikana mahdollisuus suorittaa Isännöinnin Auktorisointi ISA ry:n järjestämä Auktorisoitu isännöitsijä-pätevyystentti (hinta 150 €).

Tutkintokoulutus

Koulutuksen kesto on noin 1 vuosi. Aiemmin hankkimasi osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Lisätietoja ammatillisten tutkintojen suorittamisesta.

Opiskelijaksi soveltuvat

Isännöitsijät, tekniset isännöitsijät, kiinteistöpäälliköt, kiinteistömanagerit, johto-, asiantuntija- tai kehitystehtävissä isännöintiyrityksessä toimivat, joiden työtehtävät mahdollistavat tutkinnon osien suorittamisen.

Opiskelijamaksu

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Opiskelijalta veloitetaan opiskelijamaksu 200 euroa (1. erässä) . Lisätietoa oppisopimuksesta.

Tällä hetkellä, tutkinnon suoritettuasi voit hakea Työllisyysrahastolta tutkintostipendiä, joka on veroton kertakorvaus, suuruudeltaan 414 euroa. Hakukriteerit ja -ohjeet löytyvät täältä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Isännöitsijä, isännöinnin erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Isännöitsijä, isännöinnin erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu