Kannattavuus ja hinnoittelu -verkkokurssi

Taitotalo, Verkossa
Kesto
muutamia tunteja
Hinta
200 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 200 EUR)
Kesto
muutamia tunteja
Hinta
200 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 200 EUR)
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kannattavuus ja hinnoittelu -verkkokurssi

Taitotalo
Kurssin käytyäsi tunnet keskeisimmät organisaation kannattavuuteen vaikuttavat tekijät, osaat selvittää myytävän hyödykkeen aiheuttamat kustannukset sekä hallitset kustannusperusteisen hinnoittelun peruskäytännöt.

Verkkokurssille voit ilmoittautua läpi kesän. Ilmoittautumisia käsitellään seuraavan kerran elokuussa, jolloin saat ensin laskun ja sen maksettuasi tunnukset kurssille.

 

Kurssin käytyäsi pystyt tarkastelemaan kannattavuutta katetuottolaskennan keinoin sekä tunnet erilaisia kannattavuuteen liittyviä kustannuskäsitteitä. Kurssi sisältää verkkoluentojen lisäksi itseopiskelumateriaalia (harjoitustehtäviä vastauksineen) sekä verkkotentin, jonka avulla voit testata omaa osaamistasi.

Kurssi toteutetaan verkkototeutuksena, itsenäisesti opiskellen. Arvioitu suoritusaika on muutamia tunteja. Kurssin voi tehdä kerralla tai useammassa osassa. Kurssin voi myös käydä halutessaan läpi useampaan kertaan. Saat halutessasi kurssista osallistumistodistuksen. 

Koulutukseen ilmoittautumisen jälkeen sinulle lähetetään muutaman arkipäivän sisällä lasku. Kun lasku näkyy meillä maksettuna, saat tunnukset sähköiseen oppimisympäristöön.

Ohjelmassa

  • Verkkokurssin verkkoluennot
  • Verkkokurssin esittely
  • Yrityksen toimintaympäristö, laskentatoimen rooli
  • Yrityksen tuotot ja kustannukset
  • Eri kustannuskäsitteitä
  • Kannattavuuslaskenta - Katetuottoajattelu
  • Hinnoittelu
  • Itseopiskelumateriaali (harjoitustehtäviä vastauksineen)
  • Verkkotentti, josta saat palautteen välittömästi

Koulutuksesta hyötyvät

henkilöt, jotka tarvitsevat sisäisen laskentatoimen perustietämystä ja haluavat oppia tekemään ja tulkitsemaan organisaation kannattavuutta kuvaavia laskelmia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kannattavuus ja hinnoittelu -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kannattavuus ja hinnoittelu -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu