Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kaupan alan moniosaaja (nro 697695)

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
10.5.2021
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Kaupan alan moniosaaja (nro 697695)

Kohderyhmä

Hakijan tulee olla työtön tai työttömyysuhan alainen työnhakija. Hakijalta edellytetään kiinnostusta asiakaspalvelun ja myynnin työtehtäviin. Hakijalla tulee olla oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Koulutukseen valittavalla on oltava riittävän hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito (taso B2.1 tai vastaava taso).

Ajankohta

10.5-15.10.2021

Kesto

n.5 kk

Sisältö

Sisältö rakentuu opiskelijan henkilökohtaisten ammatillisten kehittymistavoitteiden ja työssäoppimispaikan työtehtävien perusteella. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma, jota päivitetään koulutuksen aikana.

Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa opiskelijan lähtötasosta ja henkilökohtaisista valmiuksista riippuen 1-2 pakollista tutkinnon osaa ja/ tai 1-2 valinnaista tutkinnon osaa liiketoiminnan perustutkinto, merkonomista. Mahdolliset suoritettavat tutkinnon osat kartoitetaan henkilökohtaistamisprosessin aikana.

Toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen sopivuus opiskelijalle sekä kartoitetaan hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa.
Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähiopetus sekä ohjattu verkko- ja itseopiskelu. Työpaikalla tapahtuva oppiminen toteutetaan opiskelijan itsensä hankkimassa harjoittelupaikassa. Harjoittelupaikka etsitään koulutuksena aikana. Tietopuolinen koulutus viikot 19-20/2021 ja viikot 32-33/2021 ja työssäoppiminen viikot 21-31/2021 ja viikot 34-41/2021. Opiskelu on kokopäiväistä ja työelämälähtöistä. Lomaa vko 26

Ryhmän koko
n. 20 opiskelijaa.

Koulutuspaikka

Taitotalo, Valimotie 8 Helsinki, PL 151, 00381 Helsinki.

Hakeminen

Haku koulutukseen päättyy 18.4.2021. Täytä koulutushakemus TE-toimiston internet-sivuilla (www.te-palvelut.fi > Haussa oleva työvoimakoulutus > hakusanana koulutuksen numero 679695> haettavan koulutuksen Tiedot-välilehti) tai toimita paperihakemus TE-toimistoon. Paperihakemuslomakkeen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus.

Täytä lomake huolellisesti ja perustele hakemuksesi. Osa hakijoista kutsutaan hakemusten perusteella ryhmähaastatteluihin. Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella.

Haku päättyy 18.4.2021

Hinta

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.
Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Lisätietoja

Yhteydenotot sähköpostitse
Kaj Forss
Vastuukouluttaja
kaj.forss@taitotalo.fi

Asiakaspalvelu
(ma-pe klo 8-16)
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@taitotalo.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kaupan alan moniosaaja (nro 697695), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kaupan alan moniosaaja (nro 697695)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kaupan alan moniosaaja (nro 697695) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: