MBA-stipendin hakuaika on käynnissä – lue lisää ja täytä hakemus täällä »

Koulutus
Ei arviointeja

Kielitietoinen työyhteisö

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
1 päivä
Kesto
1 päivä
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Kielitietoinen työyhteisö

Taitotalo
Koulutus antaa esimiehille ja rekrytoijille perustietoja kielitietoisuudesta, kielenoppimisen prosessista ja vieraskielisen työntekijän kielellisen osaamisen tukemisesta. Koulutus auttaa myös esimiehiä suunnittelemaan ja muokkaamaan uusien työntekijöiden perehdytystä, ohjausta, työyhteisön viestintää ja käytäntöjä kielitietoisemmiksi.

Kielitietoisuus on toimintatapa, jolla tuetaan vieraskielisten työntekijöiden ammattikielen omaksumista päivittäisten työtehtävien yhteydessä.

Koulutus tarjoaa osallistujille tutkimusperustaista tietoa, menetelmiä ja toimintamalleja vieraskielisten työntekijöiden osallisuuden ja ammatillisen kielitaidon kehittymisen tukemiseen työyhteisössä. Koulutus tukee kielitietoisen toimintakulttuurin luomista ja kehittämistä yrityksessä.

Koulutuksen sisältö ja toteutustapa räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Työskentelytapa on asiakaslähtöinen, käytännönläheinen ja keskusteleva. Ajankohta, kesto ja koulutuspaikka sopimuksen mukaan. 

Koulutus järjestetään toistaiseksi asiakkaan kanssa sovitulla tavalla etätyövälineitä ja nykyaikaista etäkokoustekniikkaa hyödyntäen.

Ohjelmassa

  • Kielitietoisuuden perusteita, kielitietoinen ohjaus
  • Kielenoppimisprosessi eri näkökulmista
  • Organisaation sisäisen viestinnän havainnointi ja muokkaus kielitietoisemmaksi
  • Ammattikielen oppimisen prosessin käynnistäminen, tuki, ylläpito ja seuranta
  • Työyhteisön kielenkäyttötilanteet ja niissä tarvittava kielitaito
  • Kielitietoinen ohjaus työsuorituksen yhteydessä

Koulutuksesta hyötyvät

esimiehet, perehdyttäjät, henkilöstön kehittämisestä vastaavat

Pyydä tarjous!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kielitietoinen työyhteisö, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kielitietoinen työyhteisö? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu