Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kiinteistöassistentin koulutus (nro 699628)

Taitotalo
Yhteenveto
7.9.2021
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Kiinteistöassistentin koulutus (nro 699628)

Koulutuksen ajankohta on 7.9.2021 – 5.5.2022, kesto noin 8 kuukautta.

Koulutuksen sisältö

  • Kiinteistöalan toimintaympäristö ja lainsäädäntö
  • Asiakaspalvelu, viestintä ja vuorovaikutus
  • Toimisto- ja tietotekniikka
  • Kiinteistön tekninen toiminta
  • Taloushallinto

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, luentoja verkossa, etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin klo 9–16. Työssäoppimisjaksolla noudatetaan työpaikan normaaleja työaikoja.

Työssäoppiminen on alan käytännön tehtävien oppimista esimerkiksi isännöintitoimistoissa, kiinteistöalan yrityksissä, vakuutusyhtiöissä tai rakennusliikkeissä. Koulutuksen alussa opiskelijat hankkivat itse työssäoppimispaikan, tarvittaessa kouluttaja auttaa paikan hakemisessa.

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutukseen voivat osallistua aikaisemmin alalla työskennelleet tai alalle aikovat sihteerit, assistentit, toimistotyöntekijät tai asiakaspalveluhenkilöt, joilla on kyky itsenäiseen työskentelyyn, kiinnostus ja soveltuvuus alalle sekä motivaatio kouluttautumiseen. Tehtävissä toimiminen edellyttää organisointikykyä ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen.
Ryhmään valitaan 23 osallistujaa.

Opiskelijamaksu

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelusta, Työlinjan koulutusneuvonnasta, ma–pe klo 9–16.15 numerosta 0295 020 702. Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa: www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Koulutukseen haku

Koulutukseen hakuaika päättyy 6.8.2021.

Koulutukseen haetaan täyttämällä TE-palveluiden hakulomake.

Hae koulutukseen joko täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi  -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 699628). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Opiskelijavalinnat

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. 

Valintatieto

Valintatiedon voit katsoa omilla verkkopankkitunnuksillasi opiskelijavalintojen jälkeen sähköisen asioinnin kautta (www.te-palvelut.fi -> Oma asiointi -> Koulutushakemus).

Tutustu myös muihin Taitotalon työvoimahallinnon koulutuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiinteistöassistentin koulutus (nro 699628), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistöassistentin koulutus (nro 699628)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kiinteistöassistentin koulutus (nro 699628) täytä seuraavat tiedot: