Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Kiinteistöassistentin koulutus (nro 709677)

Taitotalo
Yhteenveto
n. 8 kuukautta
28.2.2023
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Kiinteistöassistentin koulutus (nro 709677)

Koulutus antaa sinulle monipuoliset valmiudet kiinteistöassistentin tehtäviin kiinteistö- ja isännöintialan yrityksissä. Koulutuksen tavoitteena on työllistyä alan tehtäviin ja suorittaa Isännöinnin ammattitutkinnosta yksi tutkinnon osa. Tutustu tarkemmin ja hae mukaan tyomarkkinatori.fi kautta 18.1.2023 mennessä.

Koulutuksen ajankohta on 28.2.2023 – 3.11.2023, kesto noin 8 kuukautta.

Koulutuksen esittely

Koulutuksen päätavoitteena on työllistyä alan tehtäviin, joita ovat esimerkiksi: kiinteistösihteeri, kiinteistöassistentti, toimistoisännöitsijä, palvelumestari, palveluisännöitsijä.

Koulutuksen tavoitteena on lisäksi, että opiskelija suorittaa koulutuksen aikana Isännöinnin ammattitutkinnosta yhden tutkinnon osan, Isännöintityön kehittämissuunnitelman laatiminen.

Edellä mainitun isännöinnin ammattitutkinnon tutkinnon osan suorittaminen laajentaa kiinteistöassistentin koulutuksen opintosisältöä sekä antaa opiskelijalle mahdollisuuden toimia tulevaisuudessa myös muissa kiinteistö- ja isännöintialan työtehtävissä tai vaihtoehtoisesti lähteä myös syventämään opintoja.

Koulutuksen sisältö

Opinnot Taitotalossa sisältävät mm. seuraavia aihealueita:

  • Kiinteistöalan toimintaympäristö
  • Lainsäädäntö (asunto-osakeyhtiölaki, asuinhuoneistonvuokralaki, liikehuoneistonvuokralaki)
  • Asiakaspalvelu, viestintä ja vuorovaikutus
  • Toimisto- ja tietotekniikka, sosiaalinen media, tietoturva
  • Kiinteistön teknisen toiminnan perusteet
  • Taloushallinnon perusteet (yleiset lait ja asetukset, tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen laatimisen avustavat tehtävät, ostolaskutus)

Toteutus

Koulutuksen aloitus on 28.2.2023 ja kesto noin 8 kuukautta.

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin klo 9–16. Työssäoppimisjaksolla noudatetaan työpaikan normaaleja työaikoja.

Työssäoppiminen on alan käytännön tehtävien oppimista esimerkiksi isännöintitoimistoissa, kiinteistöalan yrityksissä, vakuutusyhtiöissä tai rakennusliikkeissä. Koulutuksen alussa opiskelijat hankkivat itse työssäoppimispaikan, tarvittaessa kouluttaja auttaa paikan hakemisessa.

Koulutukseen sisältyy lomajakso 24.-28.7.2023.

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutukseen voivat osallistua aikaisemmin alalla työskennelleet tai alalle aikovat sihteerit, assistentit, toimistotyöntekijät tai asiakaspalveluhenkilöt, joilla on kyky itsenäiseen työskentelyyn, kiinnostus ja soveltuvuus alalle sekä motivaatio kouluttautumiseen. Tehtävissä toimiminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, sujuvia vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, tietotekniikan perustaitoja (Word, Excel, PowerPoint), hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (B2.1). Muu kielitaito katsotaan eduksi. Hakijan tulee olla TE-toimiston tai kuntakokeilun työtön, työttömyysuhan alainen tai toistaiseksi lomautettu asiakas. Työnhaun tulee olla voimassa. 
Ryhmään valitaan 20 osallistujaa.

Opiskelijamaksu

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelustamme Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15 numerosta 0295 020 702. Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta.

TE-palvelun tai kuntakokeilun asiakkaana sinulla voi olla mahdollisuus hakea työttömyysetuutta omaehtoisiin opintoihin. Jos harkitset opintojen tukemista työttömyysetuudella, ota yhteys TE-toimiston vastuuvirkailijaasi tai kunnan omavalmentajaan.

Hakeminen

Hae mukaan 18.1.2023 mennessä.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus työhallinnon internet-osoitteessa www.tyomarkkinatori.fi -> Henkilöasiakkaat -> Haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero 709677 tai koulutuksen nimi).

Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon tai kuntakokeiluun. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa tai kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.tyomarkkinatori.fi - > Oma asiointi -> koulutushakemus.

Opiskelijavalinnat

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. 

Haastatteluvaiheeseen pääsevät henkilöt kutsutaan Taitotalon vastuukouluttajan toimesta erilliseen haastattelutilaisuuteen sähköpostitse. Haastattelut tullaan järjestämään viikolla 6, lähtökohtaisesti paikan päällä Pitäjänmäen kampuksella.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).

Valintatieto

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.tyomarkkinatori.fi - > Oma asiointi -> koulutushakemus.

Tutustu myös muihin Taitotalon työvoimahallinnon koulutuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiinteistöassistentin koulutus (nro 709677), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistöassistentin koulutus (nro 709677)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kiinteistöassistentin koulutus (nro 709677) täytä seuraavat tiedot: