Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kiinteistöassistentti, isännöinnin ammattitutkinnon osatutkinto oppisopimuksella

Taitotalo
Yhteenveto
n. 10 kuukautta
17.10.2022
   
Lähiopetus
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Kiinteistöassistentti, isännöinnin ammattitutkinnon osatutkinto oppisopimuksella

Koulutus vahvistaa osaamistasi kiinteistöassistentin tehtävissä isännöinti- ja kiinteistöalan yrityksissä. Koulutuksen aikana suoritetaan yksi tutkinnon osa (Isännöinnin toimintaympäristön hallinta tai Isännöintityön kehittämissuunnitelman laatiminen) isännöinnin ammattitutkinnosta. Tutustu tarkemmin ja hae mukaan!

Tutkinnon rakenne

Opinnot Taitotalossa sisältävät seuraavia aihealueita:

  • kiinteistöalan toimintaympäristö ja lainsäädäntö
  • asiakaspalvelu
  • viestintä ja vuorovaikutus (myös englanniksi)
  • toimisto- ja tietotekniikka
  • taloushallinto
  • kiinteistön teknisen toiminnan perusteet

Tutkintokoulutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, joka sisältää lähi-/TEAMS-opetusta (n. 2 pv/kk) sekä etätyöskentely- ja verkko-oppimisjaksoja. Osatutkinnon voit suorittaa myös suoraan näytöin ilman koulutusta, mikäli osaamisesi todetaan riittäväksi.

Koulutukseen kuuluu olennaisena osana työssä oppiminen omalla työ- tai työssäoppimispaikalla. Osatutkinnossa ammattitaito osoitetaan ja arvioidaan käytännön työtehtävissä.

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan osatutkinnon sopivuus sinulle sekä ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteesi. Laadimme yhdessä suunnitelmat osatutkinnon suorittamiseksi ja tarpeellisen ammattitaidon hankkimiseksi.

Lähiopiskelupaikka on Taitotalo, Strömberginkuja 3 (Pitäjänmäki), 00380 Helsinki.

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutus on tarkoitettu alalla työskenteleville assistenteille, sihteereille, toimistotyöntekijöille, taloushallinnon- ja asiakaspalveluhenkilöille, joilla on kyky itsenäiseen työskentelyyn, kiinnostus sekä motivaatio kouluttautumiseen. Tehtävissä toimiminen edellyttää organisointikykyä ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Hae mukaan 2.10.2022 mennessä.

Hakeutuessasi koulutukseen sinulla tulee olla isännöinti- tai kiinteistöalan työ- tai työssäoppimispaikka, hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä riittävän monipuoliset, osatutkintoon soveltuvat työtehtävät.

TE-palvelun tai kuntakokeilun asiakkaana sinulla voi olla mahdollisuus hakea työttömyysetuutta omaehtoisiin opintoihin. Jos harkitset opintojen tukemista työttömyysetuudella, ota yhteys TE-toimiston vastuuvirkailijaasi tai kunnan omavalmentajaan.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja koulutussopimuskoulutuksena, joten se on maksutonta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiinteistöassistentti, isännöinnin ammattitutkinnon osatutkinto oppisopimuksella, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistöassistentti, isännöinnin ammattitutkinnon osatutkinto oppisopimuksella? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kiinteistöassistentti, isännöinnin ammattitutkinnon osatutkinto oppisopimuksella täytä seuraavat tiedot: