Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Kiinteistöpalvelualan työelämäosaajaksi, alle 30-vuotiaille asiantuntijoille (nro 699697)

Taitotalo
Yhteenveto
2.9.2021
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Kiinteistöpalvelualan työelämäosaajaksi, alle 30-vuotiaille asiantuntijoille (nro 699697)

Koulutus kestää noin 2,5 kuukautta. Opetusjakso on 2.–30.9.2021 ja työssäoppimisjakso 4.10.–16.11.2021.

Koulutus parantaa ammatillista itsetuntemustasi, oman osaamisesi sanoittamista ja sen näkyväksi tekemistä. Koulutuksessa tutustut monipuolisesti alan yritysten toimintaan ja tutkit työelämän arvostamia ominaisuuksia ja tarpeita.

Kiinteistöpalveluala tarjoaa monipuolisia palveluliiketoiminnan työtehtäviä ja mahdollisuuksia erikoistua kiinteistönhoidon tai puhtaanapidon asiantuntija- ja työnjohtotehtäviin. Koulutuksen sisällöissä painotetaan kokonaisuuksien hallintaa, mutta syvennytään muun muassa valmentavaan esihenkilötyöhön, asiakassuhteiden hoitamiseen, viestintään ja digitaalisten työkalujen hyödyntämiseen. Koulutukseen kuuluu myös moniulotteista työnhakuvalmennusta, muun muassa videoiden tekoa ja niiden hyödyntämistä oman osaamisen ja siitä kertomisen välineenä.

Tutustu koulutuksen esittelyvideoon tästä

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen rungon muodostaa orientoiva jakso, motivoiva osuus ja valmentava osa.

Orientoivalla jaksolla tunnistetaan työelämän pelisääntöjä ja työyhteisössä toimimisen edellytyksiä. Motivoivan osuuden aikana kehitetään urasuunnittelutaitoja, digiosaamista ja oman osaamisen markkinointia. Valmentavan osan aikana täydennetään ammatillisia valmiuksia ja etsitään sopiva työssäoppimispaikka. Kaikella valmentautumisella tähdätään työllistymiseen koulutuksen päätteeksi.

Koulutuksen aikana on mahdollista tehdä työelämään liittyvä kehittämishanke.

Koulutustarjottimelta on henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti valittavissa opintoja muun muassa seuraavista aihealueista:  

 • Digiosaaminen
 • Lean
 • Fasilitointi
 • Kestävä kehitys
 • Prosessien johtaminen
 • Toiminnan kannattavuus
 • Henkilöstön ja osaamisen johtaminen
 • Asiakkuuksien hoitaminen ja kehittäminen
 • Laadunhallinta
 • Viestintä työryhmän ja erilaisten ihmisten johtamisessa
 • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen kehittäminen

Toteutus

Koulutukseen valituille laaditaan henkilökohtainen koulutussuunnitelma.

Koulutus toteutetaan pandemia-aikana suurimmaksi osaksi etäopetuksena. Digitaalisen oppimispäiväkirjan päivittäinen täyttäminen on keskeinen osa oppimista. Koulutuksen ja työssäoppimisjakson aikana tapahtuva opiskelijan ohjaus on koordinoitu kokonaisuus.

Koulutus on tarkoitettu

kiinteistöpalvelualasta ja oman osaamisensa laajentamisesta sekä työelämän vaatimuksiin vastaamisesta kiinnostuneille alle 30-vuotiaille nuorille aikuisille, jotka ovat työttömyysuhan alla tai työttömiä. Koulutus soveltuu asiantuntijatyökokemusta tai koulutuksen (esim. AMK-tutkinto) hankkineille, jotka haluavat täydentää osaamistaan. Hakijoilta odotetaan kiinnostusta digitaalisuuteen ja kykyä omaksua digikehityksen työvälineitä. Koulutuksessa edellytetään hyvää suomen kielen taitoa (C1.1), hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä oman tietokoneen käyttömahdollisuutta.

Hakeminen

Hakuaika koulutukseen on 26.5.–12.8.2021.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi  -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 699697). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa/Kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Valintatiedon voit katsoa omilla verkkopankkitunnuksillasi koulutusvalintojen jälkeen sähköisen asioinnin kautta (www.te-palvelut.fi -> sähköinen asiointi -> työvoimakoulutus -> koulutushakemusteni tilanne).

Opiskelijamaksu  

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa työvoimakoulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat ma–pe klo 9–16.15 valtakunnallisesta Koulutusneuvonnasta, 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiinteistöpalvelualan työelämäosaajaksi, alle 30-vuotiaille asiantuntijoille (nro 699697), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistöpalvelualan työelämäosaajaksi, alle 30-vuotiaille asiantuntijoille (nro 699697)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kiinteistöpalvelualan työelämäosaajaksi, alle 30-vuotiaille asiantuntijoille (nro 699697) täytä seuraavat tiedot: