Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Kiinteistösihteerin koulutus (nro 692814)

Taitotalo
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Kiinteistösihteerin koulutus (nro 692814)

Koulutuksen ajankohta on 15.9.2020 – 18.5.2021, kesto n. 8 kuukautta.

 

Koulutuksen sisältö

Opinnot Taitotalossa sisältävät seuraavia aihealueita:

  • Henkilökohtaistaminen
  • Kiinteistöalan toimintaympäristö ja lainsäädäntö
  • Asiakaspalvelu, viestintä ja vuorovaikutus
  • Toimisto- ja tietotekniikka
  • Taloushallinto

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, luentoja verkossa, etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin klo 9.00 – 16.00. Työssäoppimisjaksolla noudatetaan työpaikan normaaleja työaikoja.

Työssäoppiminen on alan käytännön tehtävien oppimista esim. isännöintitoimistoissa, kiinteistöalan yrityksissä, vakuutusyhtiöissä tai rakennusliikkeissä. Koulutuksen alussa opiskelijat hankkivat itse työssäoppimispaikan, tarvittaessa kouluttaja auttaa paikan hakemisessa.

 

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutuksen kohderyhmänä ovat aikaisemmin alalla työskennelleet henkilöt tai alalle aikovat sihteerit, toimistotyöntekijät tai asiakaspalveluhenkilöt, joilla on kyky itsenäiseen työskentelyyn, kiinnostus ja soveltuvuus alalle sekä motivaatio kouluttautumiseen. Tehtävissä toimiminen edellyttää organisointikykyä ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö.
Ryhmään valitaan 23 hlöä.

 

Opiskelijamaksu

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelustamme Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

 

 

Koulutukseen haku

Koulutushaku päättyy 31.7.2020.

 

Koulutukseen haetaan täyttämällä TE-palveluiden hakulomake.

Hae koulutukseen joko täyttämällä sähköinen hakemus internet- osoitteessa www.te-palvelut.fi  -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero (692814). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

 

Opiskelijavalinnat

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. 

 

Valintatieto

Valintatiedon voit katsoa omilla verkkopankkitunnuksillasi opiskelijavalintojen jälkeen sähköisen asioinnin kautta (www.te-palvelut.fi -> sähköinen asiointi -> työvoimakoulutus -> koulutushakemusteni tilanne).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiinteistösihteerin koulutus (nro 692814), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistösihteerin koulutus (nro 692814)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kiinteistösihteerin koulutus (nro 692814) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: