Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Korimekaanikko, ajoneuvoalan ammattitutkinto, vauriokorjaamo

Taitotalo
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Korimekaanikko, ajoneuvoalan ammattitutkinto, vauriokorjaamo

Ajoneuvoalan ammattitutkinto antaa sinulle kokonaisnäkemyksen toimialasta ja organisaatiosta, jossa työskentelet. Osaat toimia itsenäisesti, asiakaslähtöisesti, tehokkaasti ja taloudellisesti noudattaen oman alasi säädöksiä ja määräyksiä. Sinulle syntyy myös kokonaisnäkemys ajoneuvoalasta ja sen mahdollisuuksista sekä omasta roolistasi ajoneuvoalan vauriokorjauksen toteuttajana.

Tutkinto on tarkoitettu sinulle, jolla on jo kokemusta työelämästä. Olet työskennellyt vauriokorjaamolla ja olet kiinnostunut kehittämään itseäsi auto-alalla.

Suoritettuasi Ajoneuvoalan ammattitutkinnon, vauriokorjauksen osaamisalan voit toimia työntekijänä, toimihenkilönä, yrittäjänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana ajoneuvoalan organisaatioissa ja yrityksissä.

Opinnot kestävät noin 1,5 vuotta.

Aiemmin hankkimasi osaaminen (koulutus ja työkokemus) otetaan huomioon henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassasi (HOKS).

Vauriokorjauksen osaamisala (korimekaanikko)

Pakolliset tutkinnon osat, 100 osp

  • Vahingon haltuunotto, 40 osp
  • Oikaisutyöt, 30 osp
  • Osien asennus-, korjaus- ja vaihtotyöt, 15 osp
  • Muovikorjaus, 15 osp          

Valinnaiset tutkinnon osat, 50 osp

  • Lasin vaihto ja korjaus, 25 osp
  • Maalipintaa rikkomaton korjaus, 25 osp

Tutkinnon hinta

Tutkinnon suorittamisen hinta riippuu sekä valitsemastasi tavasta suorittaa koulutus että valitsemastasi koulutusmuodosta. Lisätietoja näistä löydät sivuilta Koulutuksen eri muodot.

Oppisopimus

Tutkinnon voi suorittaa oppisopimuksella (opiskelijan, työnantajan ja Taitotalon välinen sopimus). Oppisopimuksen solmimisen keskeisimpiä edellytyksiä on alan työpaikka, jossa voi tehdä tutkinnon mukaisia työtehtäviä. Työnantajan on myös sitouduttava järjestämään työpaikalla tapahtuvaa koulutusta ja tukemaan oppimista (nimetty työpaikkaohjaaja). Oppisopimuksessa opiskelijamaksu on 200 €.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Korimekaanikko, ajoneuvoalan ammattitutkinto, vauriokorjaamo, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Korimekaanikko, ajoneuvoalan ammattitutkinto, vauriokorjaamo? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Korimekaanikko, ajoneuvoalan ammattitutkinto, vauriokorjaamo täytä seuraavat tiedot: