Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Kosteuden mittaajan lisäpäivä, LVV-järjestelmät

Taitotalo
Yhteenveto
446 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 446 EUR)
7.10.2020
   
Tilauksesta
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Kosteuden mittaajan lisäpäivä, LVV-järjestelmät

Pätevöityneen kosteuden mittaajan PKM lisäpäivä tulee suorittaa viiden vuoden kuluessa pätevyyden myöntämisestä tai nimike menetetään. VTT/Eurofins Rakenteiden kosteuden mittaajan pätevyyden uusiminen edellyttää täydennyskoulutusta kolmen vuoden välein.

Sisältö

Koulutuksessa käsitellään vesijohtojärjestelmän, viemäröintijärjestelmän ja lämmitysjärjestelmän yleisiä vuotokohtia, kuten putkiliitokset, läpiviennit, venttiilit, vesikalusteet, sekoittajat sekä koneiden kytkennät, liitokset vedeneristyksiin. Päivään aiheisiin kuuluu myös eri materiaalia olevien putkien liittäminen toisiinsa, padotusventtiilien toimimattomuus, viemärikalusteiden tiivistykset, perusvesikaivot, lämmitysjärjestelmän paisunta- ja varolaitteet, linjasäätö- ja patteriventtiilit, radiaattorit, pattereiden ja verkoston ilmausventtiilit.

Koulutuksessa selvitetään syitä vuotoihin, joita ovat putkistojen mekaaniset vauriot, paineiskut, heikot putkiliitokset, putkistoeristysten puutteellisuus, kiertopiirin epätasapaino, väärät ja puutteelliset putkien liitostavat, käyttöiän ylittyminen, tuuletusviemärin jäätyminen ja tukkeutuminen, putkistotukos, lämmönsiirtimien ja muiden lämmönjakohuoneen komponenttien ikääntyminen sekä vuotoseurannan puute.

Luennoitsijat ovat alansa parhaita asiantuntijoita.

Koulutuksesta hyötyvät

Koulutus on suunniteltu henkilöille, jotka ovat suorittaneet Finanssiala ry:n perustaman Pätevöitynyt kosteuden mittaaja PKM –tutkinnon tai VTT:n kosteuden mittaajan henkilösertifikaatin. Koulutus on hyödyllinen myös rakentamisen, talotekniikan ja kiinteistöjohtamisen asiantuntijoille, tilaajille, työnjohtajille, valvojille, suunnittelijoille, urakoitsijoille, (teknisille) isännöitsijöille ja kiinteistöpäälliköille.

Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena klo 9.00 – 16.00. Koulutuksen hinta sisältää opiskelumateriaalit, todistuksen sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kosteuden mittaajan lisäpäivä, LVV-järjestelmät, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kosteuden mittaajan lisäpäivä, LVV-järjestelmät? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kosteuden mittaajan lisäpäivä, LVV-järjestelmät täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: