Tutkinto
Ei arviointeja

Kotisiivouspalvelut-tutkinnon osa verkkokoulutuksena

Taitotalo, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
n. 6 kuukautta
Kesto
n. 6 kuukautta
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Kotisiivouspalvelut-tutkinnon osa verkkokoulutuksena

Taitotalo
Koulutus antaa sinulle valmiudet suorittaa kodinhuoltajan ammattitutkinnon kotisiivouspalvelut-osan. Sinulla tulee olla alan työ- tai työssäoppimispaikka sekä mahdollisuus tehdä tutkinnon osaan liittyviä työtehtäviä. Verkkokoulutus on ohjattua, mutta itsenäistä ajasta ja paikasta riippumatonta. Tutustu ja hae mukaan!

Katso tästä video Taitotalon kodinhuoltajakoulutuksen koulutusinfosta.

Saat laaja-alaiset tiedot ja osaamisen kodin ylläpito- ja perussiivouksesta, sekä niihin liittyvistä siivousmenetelmistä, -välineistä, -aineista ja -koneista. Opit kotisiivouksen erityispiirteet, tunnistat eri pintamateriaalit ja  asiakaskotien puhtaustasovaatimukset. Opit huomioimaan työturvallisuuden, työergonomian sekä asiakaspalvelun.

Koulutus toteutetaan verkko-opetuksena. Ohjaus tapahtuu verkkoyhteydellä tai puhelimitse. Näyttö suoritetaan aidossa työympäristössä videoituna.

Koulutuksen kesto on noin 6 kuukautta ja määräytyy henkilökohtaisen opiskelusunnitelman mukaan.

Koulutuksen sisältö

  • Hygieeninen siivous ja työtapahygienia
  • Siivousvälineet, -aineet ja -menetelmät
  • Kodin siivouskoneet
  • Kodin ylläpito- ja perussiivous eri tiloissa
  • Pintamateriaalit
  • Kotisiivouksen erityispiirteet ja asiakaspalvelu
  • Vuodehuolto
  • Työturvallisuus ja ergonomia kotisiivouksessa
  • Vaatteiden ja tekstiilien huoltaminen (perustutkinnossa)

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka teet, ohjaat tai johdat siivoustyötä kotipalveluyrityksessä, ja tarvitset ajantasaista tietoa ja osaamista puhtaanapidon perusteista kotisiivouksessa. Sinulla on riittävä kirjallinen ja suullinen suomen kielen osaaminen, sekä tarvittavat tietotekniset valmiudet.

Sinulla tulee olla työ- tai harjoittelupaikka ja mahdollisuus tehdä alan työtehtäviä. Oppisopimusopiskelijalla tulee olla työpaikkakouluttaja.

Koulutuksen alussa teemme kanssasi henkilökohtaisen opiskelun kehittämissuunnitelman ja varmistamme tutkinnon osan soveltuvuuden.

Voit suorittaa tutkinnon myös ilman koulutusta, jos sinulla on riittävä osaaminen ja työkokemus. 

Opiskelijamaksu

Oppisopimuskoulutukseen tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimus on sinulle ja työnantajalle maksutonta. Lisätietoa oppisopimuksesta.

Jos sinulle ei voida solmia oppisopimusta voit suorittaa tutkinnon ammatillisena lisäkoulutuksena, jossa maksat opiskelumaksun 100 € itse. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Lisätietoa omaehtoisesta koulutuksesta.

Lue kodinhuoltajaksi valmistuneiden kokemuksia opinnoista 

Tutustu tästä Taitotalon kotityöpalvelujen oppimisympäristöön

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kotisiivouspalvelut-tutkinnon osa verkkokoulutuksena, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kotisiivouspalvelut-tutkinnon osa verkkokoulutuksena? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu