Työvoimakoulutus

Kouluttaudu aulapalvelun/vartijan tehtäviin

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
n. 3,5 kuukautta
Seuraava toteutus
19 helmikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
n. 3,5 kuukautta
Seuraava toteutus
19 helmikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kouluttaudu aulapalvelun/vartijan tehtäviin

Taitotalo
Käytännönläheisen koulutuksen tavoitteena on hankkia ja parantaa valmiuksia toimia aula- ja monipalveluhenkilön ja/tai vartijan monipuolisissa työtehtävissä yksityisissä tai julkisissa organisaatioissa. Koulutuksen tavoitteena on työllistyminen aulapalveluhenkilön/vartijan monipuolisiin tehtäviin.

Koulutus on suunnattu
työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Hakijalta edellytetään kiinnostusta toimia erilaisten organisaatioiden aulapalvelun ja/tai vartijan tehtävissä.

Aulapalvelussa / vartijan tehtävässä toimiminen edellyttää oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Aulapalveluhenkilön työ sisältää esimerkiksi erilaisten teknisten laitteiden käyttöä, käyttöohjeiden ymmärtämistä ja muiden työntekijöiden opastamista laitteiden käytössä, kirjallista viestintää, erilaisten palvelutoimeksiantojen suorittamista, puhelinasiointia sekä palvelupisteessä tapahtuvaa asiakkaiden ohjausta ja opastusta. Tämän vuoksi koulutukseen valittavalla tulee olla hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito (taso B2.1 tai vastaava taso).

Hakijan tulee olla turvallisuusalan tehtäviin soveltuva eli rehellinen ja luotettava sekä hänellä pitää olla nuhteeton tausta.

Koulutuksen sisältö

Sisältö rakentuu opiskelijan henkilökohtaisten ammatillisten kehittymistavoitteiden ja työssäoppimispaikan työtehtävien perusteella. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jota päivitetään koulutuksen aikana.
Koulutuksen aikana suoritetaan liiketoiminnan ammattitutkinnon, liiketoiminnan palveluiden osaamisalalta tutkinnon osa aula- ja monipalvelut (60 osaamispistettä) sekä turvallisuusalan ammattitutkinnosta tutkinnon osa vartijan koulutus (25 osaamispistettä). Mikäli hakeutujalla on jo vartijan koulutus suoritettuna, hän voi suorittaa sen asemesta toisen tutkinnon osan liiketoiminnan ammattitutkinnon, liiketoiminnan palveluiden osaamisalalta.

Toteutus

Esivalinta koulutukseen tehdään hakemusten perusteella, joten perustelethan hakemuksesi hyvin. Osa hakijoista kutsutaan hakemusten perusteella haastatteluun. Kutsu tulee suoraan Taitotalon kouluttajalta. Haastattelut pidetään viikolla 5 ja päätökset valinnasta tehdään saman viikon aikana.

Koulutus alkaa opiskeluun ja tutkintojen suorittamiseen ja työllistymisedellytysten hankkimiseen orientoitumisella 19.2.2023. Orientaatiojakson jälkeen opinnot jatkuvat turvallisuusalan ammattitutkinnon vartijan koulutuksen suorittamisella oppilaitoksessa sekä liiketoiminnan ammattitutkinnon aula- ja monipalvelut -tutkinnon osaan liittyvillä opinnoilla. Aula- ja monipalvelut -tutkinnon osaan tarvittava ammattitaito hankitaan pääsääntöisesti käytännön työtehtävissä koulutussopimustyöpaikalla. Myös näytöt suoritetaan työtehtävien yhteydessä. Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähiopetus sekä ohjattu verkko- ja itseopiskelu. Työpaikalla tapahtuva oppiminen toteutetaan opiskelijan itsensä hankkimassa harjoittelupaikassa. Harjoittelupaikka etsitään koulutuksena aikana.

Ryhmän koko on noin 20 opiskelijaa.

Koulutuspaikka

Taitotalo, Valimotie 8, 00380 Helsinki.

Hakeminen

Hae koulutukseen 21.1.2024 mennessä täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa:
www.tyomarkkinatori.fi -> henkilöasiakkaat->haussa oleva työvoimakoulutus (sanahakuna toimii koulutuksen numero 716255 tai koulutuksen nimi) ->klikkaa "Näytä ilmoitukset" (sivun alareunassa)->klikkaa koulutusta, johon olet hakemassa->Hae tähän koulutukseen.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).

Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankki- tunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE- toimistossa tai kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen TE-toimistoon tai kuntakokeiluun hakuaikana.

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www. tyomarkkinatori> Oma asiointi -> koulutushakemus.

Hakuaika päättyy 21.1.2024.

Opiskelijamaksu

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoja työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse koulutusneuvonnasta, 0295 020 702 ma-pe klo 9.00-16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Lisätietoja sähköpostitse
Kari Lahtinen, vastuukouluttaja
kari.lahtinen@taitotalo.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kouluttaudu aulapalvelun/vartijan tehtäviin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

19 helmikuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kouluttaudu aulapalvelun/vartijan tehtäviin? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu