Kouluttaudu kaupan alan moniosaajaksi 712835

Taitotalo
Yhteenveto
n. 5 kuukautta
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Kouluttaudu kaupan alan moniosaajaksi 712835

Käytännönläheisen koulutuksen tavoitteena on vahvistaa ammattitaitoasi asiakaspalvelun, myynnin ja verkkokaupan työtehtävissä ja edistää työllistymistäsi näihin tehtäviin.

Hakijan tulee olla työtön tai työttömyysuhan alainen työnhakija. Hakijalta edellytetään kiinnostusta asiakaspalvelun ja myynnin työtehtäviin. Hakijalla tulee olla oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Koulutukseen valittavalla on oltava riittävän hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito (taso B2.1 tai vastaava taso).

Koulutuksen ajankohta on 8.5.-13.10.2023 ja kesto noin 6 kk.

Hakuaika päättyy 16.4.2023

Haastattelut pidetään 21.4.2023 Taitotalossa, Valimotie 8 00380 Helsinki. 

Koulutuksen tavoitteena on työllistyminen asiakaspalvelijan ja/tai myyjän työtehtäviin.

Lue koronan takia irtisanotun Tiinan tarina onnistuneesta uranvaihdosta.

Koulutuksen sisältö

Sisältö rakentuu opiskelijan henkilökohtaisten ammatillisten kehittymistavoitteiden ja työssäoppimispaikan työtehtävien perusteella. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jota päivitetään koulutuksen aikana.

Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa lähtötasosta ja henkilökohtaisista valmiuksista riippuen 1-2 pakollista tutkinnon osaa ja/tai 1-2 valinnaista tutkinnon osaa liiketoiminnan perustutkinnosta (merkonomi). Mahdolliset suoritettavat tutkinnon osat kartoitetaan henkilökohtaistamisprosessin aikana koulutuksen aloituskeskusteluissa.

Toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen sopivuus opiskelijalle sekä kartoitetaan hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa. Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähiopetus sekä ohjattu verkko- ja itseopiskelu. Työpaikalla tapahtuva oppiminen toteutetaan opiskelijan itsensä hankkimassa harjoittelupaikassa. Harjoittelupaikka etsitään koulutuksena alussa. Tietopuolista koulutusta on yhteensä 4 viikkoa kahdessa jaksossa ja työssäoppimista yhteensä 18 viikkoa kolmessa jaksossa. Opiskelu on kokopäiväistä ja työelämälähtöistä. Lomajakso sijoittuu viikolle 26.

Ryhmän koko on noin 20 opiskelijaa.

Koulutuspaikka
Taitotalo, Valimotie 8, Helsinki, 00380 Helsinki.

Hakeminen

Haku koulutukseen päättyy 16.4.2023. Koulutukseen hakeudutaan TE-toimiston internetsivuilta www.te-palvelut.fi löytyvällä sähköisellä hakemuslomakkeella. Koulutuksen uranumero on 712835. Täytä lomake huolellisesti ja perustele hakemuksesi. Osa hakijoista kutsutaan hakemusten perusteella ryhmähaastatteluihin. Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella.


Koulutuksen aikaiset etuudet ja valintojen seuraaminen

Koulutus on opiskelijalle maksutonta. Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta tai nettisivuilta https://www.te-palvelut.fi/nain-asioit-kanssamme/te-palvelut/puhelinpalvelut/puhelin-koulutusneuvonta


Terveysturvallisuus
Opetus järjestetään lähiopetuksena. Jos koronatilanne vaatii, voidaan koulutuksen toteutustapaa joutua muuttamaan.

Lisätietoja
Yhteydenotot sähköpostitse
Kaj Forss
Vastuukouluttaja
kaj.forss@taitotalo.fi

Asiakaspalvelu
(ma-pe klo 8-14)
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@taitotalo.fi

Tutustu myös muihin liiketoiminnan koulutuksiin.

 

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kouluttaudu kaupan alan moniosaajaksi 712835, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kouluttaudu kaupan alan moniosaajaksi 712835? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kouluttaudu kaupan alan moniosaajaksi 712835 täytä seuraavat tiedot: