Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Kuljetusalan ammattitutkinto, työnjohto

Taitotalo
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Kuljetusalan ammattitutkinto, työnjohto

Kuljetusalan ammattitutkinnon työnjohdon osaamisala on tarkoitettu kuljetusalan yritysten ja organisaatioiden työntekijöille, toimihenkilöille tai yrittäjänä toimiville, jotka työskentelevät esimerkiksi työnjohtajana, ajojärjestelijänä, kuljetusesimiehenä, liikenne-esimiehenä, tiiminvetäjänä, vuorovalvojana tai muussa kuljetusalan asiantuntija-, suunnittelu- ja kehitystehtävässä.Tutkinto on tarkoitettu työnjohtajana toimiville tai työnjohdollisiin tehtäviin siirtyville työntekijöille.

Tutkinnon suoritettuasi osaat toimia työnjohtajana itsenäisesti. Osaat ottaa huomioon kuljetusalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset sekä noudattaa hyvän esimiestyön ja johtamisen periaatteita. Osaat suunnitella ja organisoida oman vastuualueesi kuljetustoimintoja ja resursseja laadukkaasti ja kustannustehokkaasti ja ottaa huomioon työturvallisuuden, riskienhallinnan ja inhimilliset tekijät. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on kokonaisnäkemys kuljetusalasta ja sen mahdollisuuksista sekä omasta työnjohdollisesta roolistasi kuljetusalan asiakaslähtöisten palvelujen toteuttajana.

TYÖNJOHDON OSAAMISALA

Pakolliset tutkinnon osat | 100 osp

Kuljetusalan työnjohtajana toimiminen, 50 osp

Kuljetustoimintojen suunnittelu ja organisointi, 50 osp

Valinnaiset tutkinnon osat | 50 osp

Varasto- tai terminaalitoimintojen organisointi, 30 osp

Ajoneuvokorjaamon toimintojen organisointi, 30 osp           

Kehitystehtävän suunnittelu, 20 osp

Tutkinnon osa toisesta osaamisalasta tai toisesta perus- ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta | 30 osp

Tutkintoon voidaan valita tutkinnon osa tai osia toisesta osaamisalasta tai perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta sen verran, että tarvittava 40 osp täyttyy. Tutkinnon osa tai osat nimetään tutkintotodistukseen siten, kuin se on siinä tutkinnossa, josta se on valittu ja sen tai niiden osaamispistemäärä on sen mukainen, kuin pistemäärä on siinä tutkinnossa, josta se on valittu.

Tutkinnon hinta

Tutkinnon suorittamisen hinta riippuu sekä valitsemastasi tavasta suorittaa koulutus että valitsemastasi koulutusmuodosta. Lisätietoja näistä löydät sivuilta Koulutuksen eri muodot.

Oppisopimus

Tutkinnon voi suorittaa oppisopimuksella (opiskelija, työnantajan ja Taitotalon välinen sopimus). Oppisopimuksen solmimisen keskeisimpiä edellytyksiä on alan työpaikka, jossa voi tehdä tutkinnon mukaisia työtehtäviä. Työnantajan on myös sitouduttava järjestämään työpaikalla tapahtuvaa koulutusta ja tukemaan oppimista (nimetty työpaikkaohjaaja). Oppisopimuksessa opiskelijamaksu on 250€.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuljetusalan ammattitutkinto, työnjohto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuljetusalan ammattitutkinto, työnjohto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kuljetusalan ammattitutkinto, työnjohto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: