Kuljetusalan ammattitutkinto, työnjohto

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
n. 18 kuukautta
Kesto
n. 18 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kuljetusalan ammattitutkinto, työnjohto

Taitotalo
Tutkinnon suoritettuasi osaat toimia työnjohtajana itsenäisesti. Osaat ottaa huomioon kuljetusalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset sekä noudattaa hyvän esimiestyön ja johtamisen periaatteita.

Kuljetusalan ammattitutkinnon työnjohdon osaamisala on tarkoitettu kuljetusalan yritysten ja organisaatioiden työntekijöille, toimihenkilöille tai yrittäjänä toimiville, jotka työskentelevät esimerkiksi työnjohtajana, ajojärjestelijänä, kuljetusesimiehenä, liikenne-esimiehenä, tiiminvetäjänä, vuorovalvojana tai muussa kuljetusalan asiantuntija-, suunnittelu- ja kehitystehtävässä. Tutkinto on tarkoitettu työnjohtajana toimiville tai työnjohdollisiin tehtäviin siirtyville työntekijöille.

Tutkinnon suoritettuasi osaat toimia työnjohtajana itsenäisesti. Osaat ottaa huomioon kuljetusalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset sekä noudattaa hyvän esimiestyön ja johtamisen periaatteita. Osaat suunnitella ja organisoida oman vastuualueesi kuljetustoimintoja ja resursseja laadukkaasti ja kustannustehokkaasti ja ottaa huomioon työturvallisuuden, riskienhallinnan ja inhimilliset tekijät. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on kokonaisnäkemys kuljetusalasta ja sen mahdollisuuksista sekä omasta työnjohdollisesta roolistasi kuljetusalan asiakaslähtöisten palvelujen toteuttajana.

Tutkinnon rakenne

Työnjohdon osaamisala

Pakolliset tutkinnon osat | 100 osp

Kuljetusalan työnjohtajana toimiminen, 50 osp

Kuljetustoimintojen suunnittelu ja organisointi, 50 osp

Valinnaiset tutkinnon osat | 50 osp

Varasto- tai terminaalitoimintojen organisointi, 30 osp

Ajoneuvokorjaamon toimintojen organisointi, 30 osp           

Kehitystehtävän suunnittelu, 20 osp

Tutkinnon osa toisesta osaamisalasta tai toisesta perus- ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta | 30 osp

Tutkintoon voidaan valita tutkinnon osa tai osia toisesta osaamisalasta tai perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta sen verran, että tarvittava 40 osp täyttyy. Tutkinnon osa tai osat nimetään tutkintotodistukseen siten, kuin se on siinä tutkinnossa, josta se on valittu ja sen tai niiden osaamispistemäärä on sen mukainen, kuin pistemäärä on siinä tutkinnossa, josta se on valittu.

Tutkintokoulutus

Voit aloittaa opinnot joustavasti sinulle sopivana ajankohtana. 

Opiskelijaksi soveltuminen

Taitotalo varmistaa hakeutujan soveltuvuuden alalle. Aiemmin hankkimasi osaaminen (koulutus ja työkokemus) otetaan huomioon henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassasi (HOKS). 

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Tutkinnon suorittamisen hinta riippuu sekä valitsemastasi tavasta suorittaa koulutus että valitsemastasi koulutusmuodosta.

Oppisopimus

Tutkinnon voi suorittaa oppisopimuksella (opiskelijan, työnantajan ja Taitotalon välinen sopimus). Oppisopimuksen solmimisen keskeisimpiä edellytyksiä on alan työpaikka, jossa voi tehdä tutkinnon mukaisia työtehtäviä. Työnantajan on myös sitouduttava järjestämään työpaikalla tapahtuvaa koulutusta ja tukemaan oppimista (nimetty työpaikkaohjaaja). Oppisopimuksessa opiskelijamaksu on 400€, joka lähetetään opiskelijan kotiosoitteeseen. Mikäli työnantaja haluaa tukea opiskelua, voi maksun suorittaa opiskelijalle stipendinä tai koulutusbonuksena. 

Lisätietoja oppisopimuksesta 

Lisätietoja omaehtoisesta koulutuksesta

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuljetusalan ammattitutkinto, työnjohto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuljetusalan ammattitutkinto, työnjohto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu