Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Kylmätekniikan peruskoulutus (nro 701034)

Taitotalo
Yhteenveto
18.10.2021
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Kylmätekniikan peruskoulutus (nro 701034)

Kylmäalalla on hyvät työllisyysnäkymät, sillä kylmätekniset järjestelmät lisääntyvät jatkuvasti.

Ala tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia erikoistua muun muassa kaupan kylmäjärjestelmiin, ilmastoinnin jäähdytyslaitteisiin ja prosessien jäähdyttämiseen. Myös alan voimakas eläköityminen luo lisää työllistymismahdollisuuksia.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisällössä painotetaan kokonaisuuksien hallintaa, kylmäteknisten järjestelmien ymmärtämistä, työturvallisuutta, asiakaskeskeisyyttä ja ympäristönsuojelunäkökohtia kaikilla osa-alueilla sekä tietotekniikan hyödyntämistä työssä. Koulutukseen kuuluu myös työnhakuvalmennusta.

Koulutukseen kuuluu seuraavat tutkinnon osat:

  • Kylmäaineiden käsitteleminen
  • Kylmäkomponenttien ja -putkiston asentaminen
  • Kylmälaitoksen käyttöönotto
  • Tukirakenteiden hitsaus

Lisäksi koulutukseen kuuluu tulityö-, työturvallisuus- ja hätäensiapukortti. Työssäoppiminen on keskeisessä roolissa koulutuksessa.

Toteutus

Koulutukseen valituille laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehityssuunnitelma. Koulutuksen sisältö ja kestoaika määräytyvät henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan.
Koulutukseen sisältyy lähiopetusta joka toteutetaan arkipäivisin kello 9–16.
Talotekniikan perustutkinto on mahdollista suorittaa kokonaisuudessa tämän koulutuksen jälkeen oppisopimuksena työllistävässä yrityksessä.

Koulutus on tarkoitettu

kylmäasentajan ammatista kiinnostuneille sekä alalla jo työskennelleille, jotka haluavat täydentää ja päivittää osaamistaan, sekä työttömyysuhan alla oleville. Koulutus soveltuu hyvin myös maahanmuuttajataustaisille. Hakijalta edellytetään suomen kielen taitotasoa B1.1. 

Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen, 20 vuotta täyttänyt TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakas, jonka työnhaku on voimassa.

Hakeminen

Hakuaika koulutukseen päättyy 30.9.2021.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi  -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 701034). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa/Kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Valintatiedon voit katsoa omilla verkkopankkitunnuksillasi koulutusvalintojen jälkeen sähköisen asioinnin kautta (www.te-palvelut.fi -> sähköinen asiointi -> työvoimakoulutus -> koulutushakemusteni tilanne).

Opiskelijamaksu  

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa työvoimakoulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat ma–pe klo 9–16.15 valtakunnallisesta Koulutusneuvonnasta, 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Tutustu myös muihin Taitotalon työvoimakoulutuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kylmätekniikan peruskoulutus (nro 701034), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kylmätekniikan peruskoulutus (nro 701034)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Vastuullista laatujohtamista

Bureau Veritas perehdyttää ISO 9001 -standardiin, standardin vaatimuksiin ja sisäiseen auditointiin sekä toimittaja-auditointeihin.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kylmätekniikan peruskoulutus (nro 701034) täytä seuraavat tiedot: