Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Taitotalo
   
Helsinki, Verkossa
Tutkinto
Taitotalo

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Koulutukset aloitetaan poikkeustilanteen aikana verkkokoulutuksena suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka toimit esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston, palveluyksikön tai vastaavan lähiesimiehenä tai työryhmän vetäjänä tai olet siirtymässä näihin tehtäviin. Tutkinto soveltuu hyvin myös työhön osallistuvalle työnjohdolle. Tutkinto sopii kaikilla toimialoilla työskenteleville. 

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suoritettuasi osaat suunnitella ja ohjata työryhmän työskentelyä, perehdyttää työntekijöitä tai opiskelijoita, viestiä vakuuttavasti ja kehittää työryhmäsi toimintaa. Valinnaisesta tutkinnon osasta riippuen saat erityisosaamista asiakassuhteiden hoidosta, kannattavuudesta, henkilöstön kehittämisestä tai omaan työhön liittyvän kehityshankeen suunnittelusta.

Ammattitaitoinen esimiestyö on organisaation menestymisen perusedellytys. Lähiesimiestyön ammattitutkinto tarjoaa työnantajalle loistavan mahdollisuuden varmistaa organisaationsa lähiesimiesten osaaminen. Tutkinnon suorittanut lähiesimies on pätevä ja kätevä, hän pystyy vastaamaan itsenäisesti työryhmänsä toiminnasta ja sen kehittämisestä. 

Tutkinnon rakenne

Lähiesimiestyön ammattitutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakollinen tutkinnon osa

  • Lähiesimiehenä toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitset kaksi

  • Asiakassuhteiden hoitaminen
  • Toiminnan kannattavuus
  • Henkilöstötyö
  • Kehittämissuunnitelma

Voit valita myös tutkinnon osan tai osia toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Tutustu lähiesimiestutkinnon perusteisiin tästä.

Tutkintokoulutus

Tutkinnon suorittaminen kestää yleensä noin 1–1,5 vuotta. Opiskelu on yhdistelmä lähiopetuspäiviä, työssäoppimista ja verkko-opetusta. 

Lue lisää ammatillisista tutkinnoista täältä.

Verkkototeutus

Opiskelu tapahtuu työssäoppimisen lisäksi kokonaan verkossa erilaisten itseopiskeluaineistojen, verkkotapaamisten ja oppimistehtävien muodossa. Opiskelijan käytössä on modernit digitaaliset työkalut, joiden käyttöön opiskelija perehdytetään.

Opiskelijat osallistuvat etäyhteyksin kerran kuukaudessa järjestettäviin verkkotapaamisiin, joissa käsitellään tutkinnon osan teemoja laajemmin ja vuorovaikutteisesti.

Verkkototeutus sopii esimerkiksi vuorotyöntekijöille ja yrittäjille.

Koulutusmuoto ja opiskelumaksu

Oppisopimuksella 250 €. Lue lisää oppisopimuksesta.

Omaehtoisena koulutuksena 950 €. Katso lisää omaehtoisesta koulutuksesta.

Tutustu asiakastarinaan

Niemi Palvelut Oy on valinnut yhdeksi painopisteekseen lähiesimiestyön kehittämisen. Koulutamme heidän lähiesimiehiään ja autamme Niemi Palveluita kehittämään esimiestyötä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: